Продава се нова луксозна вила с басейн и изглед към морето - Kaštel Stari

Kaštel Stari, Хърватия – ID 14498
870,000 €
Площ 257 m2
вид 4+kk
Море 800 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба чисто нова самостоятелна вила в престижната местност Кастел Стари. Тази модерна вила е с обща площ 257 m² и е разположена върху парцел с площ 938 m². Вилата е проектирана като двуетажна къща, която предлага щедро пространство за комфортен живот.

Първият етаж се състои от просторна дневна с отворен план, свързана с кухнята и трапезарията, както и една спалня, баня и достъп до терасата.

На втория етаж са разположени две спални, всяка със собствена баня, кабинет и балкон, от който се открива спираща дъха гледка към морето. Целият интериор на вилата е напълно оборудван с модерни мебели и е залят с естествена светлина.

Вилата е заобиколена от култивирана градина и разполага с басейн с размери 7,7 x 3,5 м, който е идеален за релаксация през горещите летни дни.

В имота има паркинг за четири автомобила, както и навес за две паркоместа. Вече е изградена пълната инфраструктура, която включва всичко необходимо за комфортен и безгрижен живот.

Имотът се намира само на 800 метра по права линия от морето и плажа, което го прави идеално място не само за постоянно живеене, но и за отдаване под наем на туристи.

Кастел Стари, едно от седемте очарователни градчета на Кастела, е популярна дестинация както за местните жители, така и за туристите. Градът е известен със своите исторически паметници, красиви плажове и спокоен средиземноморски начин на живот. Благодарение на местоположението си между Сплит и Трогир, Кастел Стари предлага отлична транспортна достъпност и близост до цялата необходима инфраструктура.

Хърватия е популярна дестинация за покупка на недвижими имоти поради чистото море, красивата природа и стабилния пазар на недвижими имоти. Инвестицията в имот в Хърватия, особено в район като Кастел Стари, представлява чудесна възможност за осигуряване на луксозен дом или като изгодна инвестиция в туристически наеми. Поради постоянно нарастващия интерес към хърватското крайбрежие и туристическия сезон, съществува голям потенциал за ръст на стойността на имота и стабилни приходи от наем.

С Mojenemovitostumore предлагаме цялостно обслужване при покупка на имот в Хърватия. Ще ви помогнем да изберете идеалния имот според вашите нужди и ще осигурим безпроблемна сделка. Дългогодишният ни опит на пазара на недвижими имоти в Хърватия ще ви гарантира сигурен и професионален подход.

Ако проявявате интерес към тази луксозна вила в Кастел Стари, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще ви помогнем да намерите идеалната къща или друг имот на брега на морето, който ще отговаря на всички ваши изисквания за луксозен живот или изгодна инвестиция

брой етажи
2
вид
4+kk
изглед към морето
Да
Площ
257 m2
площ на парцела
938 m2
използваема площ
235 m2
Тераса
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
116 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00