Самостоятелна къща с плувен басейн, градина и изглед към морето - Ciovo, Slatine

Ćiovo, Slatine, Хърватия – ID 14480
690,000 €
Площ 350 m2
вид 6+1
Море 200 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба красив самостоятелен имот на остров Чиово в района на Слатине.

Къщата е разположена върху затворен парцел с площ 481 m², който е заобиколен от красива градина и е оборудван с плувен басейн. Къщата се намира на около 200 м от морето, което осигурява изключително местоположение в тиха среда, но в центъра на живописно село.

В имота има и по-малка сграда от 17 m² със собствена тераса, която може да се използва като градинска къща или къща за гости.

Къщата с обща площ от 127 м² се състои от две двуетажни жилищни единици и приземен етаж с място за паркиране на открито. Първоначално къщата е построена като семейна къща за уикенд, но през последните години двата ѝ етажа успешно се използват за отдаване под наем на туристи.

Приземният етаж включва просторен апартамент с две спални, който има директен достъп до двора с плувен басейн. Този апартамент се нуждае от ремонт, но предлага голям потенциал.

Първият етаж е напълно реновиран и е напълно оборудван. Този комфортен апартамент се състои от дневна с излаз на красива тераса, кухня с трапезария, две спални и две бани.

Вторият етаж е разположен на тавана и също е напълно ремонтиран. Той представлява двустаен апартамент с една спалня, просторна всекидневна и тераса с невероятна гледка към морето. Кухнята с трапезарията е умело използвана под скосен таван, което придава на апартамента уникален характер.

Тази къща е идеална както за частно живеене, така и за туристическо ползване поради установената инвестиционна дейност и атрактивното местоположение. Близостта до морето, спокойната обстановка и възможността за използване на къщата като дом за две поколения или ваканционен дом я превръщат в отлична инвестиционна възможност.

Чиово е един от най-красивите острови в Хърватия, а Слатине е живописно село, което предлага спокойна среда, но същевременно е близо до всички туристически атракции. Остров Чиово е свързан с континенталната част с мост, който осигурява лесен достъп до историческия град Трогир, включен в списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство, както и до Сплит, втория по големина град в Хърватия. Слатина е идеалното място за тези, които търсят спокоен живот на брега на морето, но същевременно искат да са близо до градските услуги.

Хърватия отдавна е популярна дестинация за закупуване на имоти на брега на морето поради красивата си брегова линия, стабилния пазар на недвижими имоти и нарастващото търсене на туристически имоти под наем. Райони като Чиово и Трогир са изключително привлекателни както за ваканционни жилища, така и за инвестиционни имоти с висока възвръщаемост.

С Mojenemovitostumore ви предлагаме пълно съдействие при покупката на недвижими имоти в Хърватия. Предоставяме правни услуги, помагаме при прехвърлянето на собствеността и уреждаме всички формалности. Дългогодишният ни опит на пазара на недвижими имоти ще ви гарантира безпроблемна и сигурна сделка.

Ако се интересувате от този красив имот в Чиово, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация и за организиране на оглед. Позволете ни да ви помогнем да намерите идеалния имот за вашия нов живот или инвестиция на Адриатическо море

брой етажи
3
вид
6+1
изглед към морето
Да
Площ
350 m2
площ на парцела
481 m2
използваема площ
127 m2
Тераса
Да
балкон
Да
гараж
Да
Басейн
Да
застроена площ
60 m2
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00