UMAG - Апартамент в строеж - Изберете Вашия апартамент

Umag, Хърватия – ID 13147
190,000 €
Площ 54 m2
вид 2+kk
етаж 1/4
Море 650 m
Състояние В строеж
Сезон Лятна сезон

В град Умаг, на отлично и уникално място, се намира жилищна сграда от най-високо качество.

Намира се на пешеходно разстояние от плажовете, центъра на града и крайбрежната алея, което прави този проект идеален избор за млади семейства и хора, търсещи спокойствие и релакс, както през летните месеци, така и през цялата година. Всички важни градски удобства са в непосредствена близост.

Проектът предлага разнообразие от апартаменти, включително студия, апартаменти с една и две спални. Апартаментите са свързани с асансьори и стълбища. Към всеки апартамент има мазе и открито паркомясто или гараж. Апартаментите на партерния етаж разполагат и с озеленена градина. Сградата се състои от сутерен, партерен етаж и три етажа.

В тази оферта ви представяме един изключително атрактивен апартамент на партерния етаж. Основната характеристика на този апартамент е просторната дневна, съчетана с модерно проектирана кухня и трапезария, спалня, баня и тераса. Ще се радвате на изобилие от естествена светлина, която прониква през прозорците, създавайки приятна атмосфера. Към апартамента има оградена градина, където можете да се насладите на спокойствие. Апартаментът включва също така мазе и едно външно паркомясто, което осигурява практичност и сигурност. Със своята равна площ апартаментът предлага достатъчно пространство за комфортен живот.

Този апартамент представлява отлична инвестиция в бързо развиващия се пазар на недвижими имоти в Умаг и на западното крайбрежие на Истрия.

Строителните работи ще приключат до юли 2025 г., а цената включва ДДС.

Ако желаете да получите повече информация за този имот, да организирате оглед или да получите информация за възможностите за плащане, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Екипът ни е винаги на разположение, за да ви предостави всякаква информация, от която се нуждаете.

Проектът Residence се намира в Умаг, в непосредствена близост до всички важни съоръжения. Струва си да се отбележи, че в непосредствена близост има магазини, детска градина, училище, здравен център, спортни съоръжения, кафенета и ресторанти.

В същото време той се намира на пешеходно разстояние от първите плажове на града, центъра и крайбрежната алея, което прави този проект идеален избор за живеене както за млади заети семейства, така и за тези, които желаят релакс и спокойствие, независимо дали през летните месеци или през цялата година.

Плажове, магазини, ресторанти, галерии, музеи, спортен център, велосипедна алея и крайбрежна алея, водолазен център / уейкборд, тенис кортове, пейнтбол, футболно игрище, аквариум, уиндсърф, банка, поща, ветеринарна клиника, аптека, здравен център, детска градина, училище, Марина ACI Умаг, Голф клуб курорт Каторо, Голф клуб Адриатик Савудрия

Търговски центрове, пещери Mramornica, природен парк Škarlina, велосипедна и пешеходна алея San Rocco, парк Dino, аквапарк Istralandia, различни археологически обекти, Словения

NP Brijuni, NP Risnjak, Platak, PP Učka, център на Пула, летище Пула, амфитеатър в Пула и други археологически обекти, център на Риека, летище Риека, Италия, Австрия

Ние сме агенция за недвижими имоти с дългогодишен опит. Ние ще ви консултираме професионално и коректно при вашия избор. Ще се погрижим покупката на избрания от вас имот да мине гладко и без притеснения. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на собствеността от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително прехвърляне на комунални услуги и всички регистрации.

Разгледайте нашия уебсайт за още интересни и актуални оферти.

Екипът на Можем да направим всичко възможно

Етаж
1
брой етажи
4
вид
2+kk
Площ
54 m2
използваема площ
52 m2
Тераса
Да
паркинг
Да
изба
Да
Магазин
640 m
Лекар
1 km
Кафене
790 m
Ресторант
830 m
Бар
790 m
Детска градина
680 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00