2 стаи в приказен район, опция за разсрочено плащане, Хургада, Египет

Hurghada, Египет – ID 14551
105,660 €
Площ 97 m2
вид 2+kk
етаж 1/4
Море 50 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Представяме ви един уникален проект в сърцето на Египет - луксозни апартаменти за продажба на изплащане! Предлагаме гъвкави планове за плащане, така че всеки да може да сбъдне мечтата си за живот на брега на морето.

Маджра е оазис на спокойствието и красотата, разположен в живописната Хургада, която е известна с чистото си тюркоазено море, слънцето и природните си красоти. Тук, на брега на Червено море, където вятърът носи освежаващ морски бриз, ще откриете идеалното място, където да се отпуснете и да избягате от стреса на ежедневието. Този проект внася хармония между природата и съвременния начин на живот.

Конкретните 2 стаи с площ 97 кв. м са разположени на приземния етаж и предлагат гледка към морето.

Majra се намира в престижния аквапарк Miraj Bay, стратегически разположен само на 20 минути от известния град Ел Гуна и на 10 минути от международното летище Хургада. Комплексът е с площ от 15 000 m² и предлага ексклузивни помещения с гледка към морето - от просторни студиа до луксозни пентхауси.

Защо да инвестирате в апартамент в Египет? Majra представлява идеалната комбинация от достъпна цена, лукс и чудесни възможности за инвестиция. Хургада, един от най-търсените градове на Червено море, е известен не само с плажовете си, но и с богатата си култура и изпълнения с развлечения живот през цялата година.

Нашата компания за недвижими имоти MNM ще се погрижи за цялостното управление на имота - от А до Я, за да можете да се насладите на безгрижен живот край морето. Нещо повече, нашата подкрепа не свършва с покупката на имота, а продължава с качествено обслужване и грижи за вашия имот.

Търсите апартамент в Египет? Искате да притежавате имот на брега на Червено море? Маджра е идеалното място за семейства и частни лица, които търсят спокойствие, красота и възможност да инвестират в бъдещето си.

Свържете се с нас и станете част от едно ново преживяване 365 дни в годината!

Искате да плащате месечно?

Интересувам се
Финансиране
Етаж
1
брой етажи
4
вид
2+kk
изглед към морето
Да
Площ
97 m2
използваема площ
85.36 m2
балкон
Да
Басейн
3 басейна
паркинг
Да
Рецепция
Рецепция
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00