Апартамент на партерен етаж, нова сграда, градина, 65 м от морето в Privlace

Privlaka, Хърватия – ID 12028
365,000 €
Площ 115 m2
вид 4+kk
етаж 1/3
Море 65 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Продава се апартамент с три спални на приземния етаж с градина. Само на 65 м от морето в Privlace. Това е апартамент в нова сграда.

Разпределението на помещенията се състои от коридор, 2 спални, спалня с баня, санитарен възел, перално помещение, кухня с трапезария и дневна и покрита тераса.

Чистата използваема площ на описаните помещения е 102,85 m2. Освен това към апартамента има едно паркомясто и градина с площ около 100 м2. Общата нетна площ на апартамента с всички принадлежности е 115,35 m2.

Ориентация на апартамента на юг. Разстояние от морето 65 м Разстояние от центъра 900 м.

Подчертаваме предимството при закупуването на този имот.

Строителство от тухлени термоблокове. Топлоизолацията на фасадата е от 10 см полистирол. Подовото покритие се състои от плочки. Някои прозорци са алуминиеви, други PVC, имат трислойно стъкло, щори и мрежи против насекоми. Във всекидневната и във всяка спалня има климатици. Електрическо подово отопление в банята. Освен това входните врати са устойчиви на взлом и пожар. Предполага се, че има енергиен сертификат А.

Имотът е в процес на строителство, а очакваната дата на нанасяне е лятото на 2024 г.

Привлака е малко рибарско и туристическо градче само на 15 минути път с кола от град Задар, разположено на голям пясъчен полуостров между кралския град Нин и остров Вир. Чистото море и дългите, плитки пясъчни заливи са идеални за пълен релакс. Мястото предлага всички необходими удобства за приятен и качествен живот: магазини, ресторанти, поща, поликлиника. Любителите на спорта и отдиха, които искат да опитат ветроходство или сърф, ще намерят своето райско кътче в околните селища. Тук ще намерите всичко необходимо за една спокойна и релаксираща семейна почивка в средиземноморски стил.

Етаж
1
брой етажи
3
вид
4+kk
Площ
115 m2
използваема площ
102.85 m2
Тераса
100 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00