Инвестиционна вила в непосредствена близост до най-новото пристанище в Кипър, частен парцел и басейн

Paralimni, Кипър – ID 14239
542,000 €
Площ 230 m2
вид 3+1
Море 600 m
Състояние В строеж
Сезон цял година

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 2258 €
Годишен доход: 5.0%

Търсите ли имот в европейски Кипър на 30 минути от летището директно от предприемача с гарантирана възвръщаемост от 5 до 8% годишно ? Попаднали сте на правилното място, ние сме представители на предприемача на чешкия пазар. Ще ви посъветваме как да си възстановите ДДС и да спестите 19% от цената на имота.

Този проект за луксозни вили се намира в космополитния морски курорт Протарас, който е известен със своите награждавани плажове, класирани сред най-добрите в Европа. Този зашеметяващ проект, разположен в популярния и бързо развиващ се район Пернера, в близост до най-новото яхтено пристанище в Кипър.

Комплексът въплъщава лукса под известното име на Blue Homes, най-голямата строителна компания в района на Фамагуста. Проектът се състои от 18 разкошни вили и представлява отлична възможност както за инвестиция, така и за придобиване на жилище. Резиденциите се отличават с изчистени, минималистични геометрични линии, отличителен дизайн и изискана естетика, която личи в естествените тонове на интериора и екстериора. Всяка вила разполага със собствен плувен басейн, градина и покривна градина със спираща дъха гледка към морето. Покритите тераси на приземния етаж безпроблемно свързват вътрешното и външното пространство, създавайки приветлива среда за целогодишно наслаждаване на средиземноморския климат на Кипър.

Ние се грижим за управлението на имота от началото до края. Можете да разчитате на нас във всяко едно отношение.

Закупуването на нашия имот не е краят, то е само началото. Вашият екип на MNM.

брой етажи
2
вид
3+1
изглед към морето
Да
Площ
230 m2
площ на парцела
307 m2
използваема площ
153 m2
Тераса
53 m2
гараж
Да
Басейн
Да
застроена площ
195 m2
паркинг
Да
изба
Да
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00