Красив апартамент за ценители в сърцето на Хургада, подходящ за целогодишно живеене и под наем

Hurghada , Египет – ID 14784
86,000 €
Площ 155 m2
вид 4+kk
етаж 3/5
Море 850 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Луксозен апартамент за любителите на Египет в сърцето на Хургада и в близост до плажа и всички удобства и развлечения!

Този невероятен апартамент е с площ 155 кв.м, разположен е на 3-ия етаж и се намира в района на Ел Хадаба, близо до германското посолство в Хургада.

- Този луксозен апартамент в Хадаба предлага изобилие от пространство с три спални, включително родителска спалня със самостоятелна баня. В допълнение към основната баня има и допълнителна обща баня за удобство на всички обитатели. Апартаментът включва също така кухня с отворен план, трапезария и просторна дневна зона.

- Удобното му местоположение прави апартамента идеален избор за тези, които търсят просторно и удобно разположено жилище.

- Апартаментът Хадаба се продава необзаведен, завършен е с най-висококачествени материали и има изтънчен модерен дизайн, в който ще се наслаждавате на елегантност и пространство на всяка крачка. Апартаментът е със стени в цвят на градински чай, които предизвикват усещане за релаксация и заземяване. Ще се радваме да ви помогнем с мебели и обзавеждане на ненадмината цена.

Апартаментът в Хадаба се продава със зелен договор, който служи като потвърждение, че имотът и настоящият му собственик са надлежно регистрирани в Единния държавен регистър на недвижимите имоти в Египет.

Местоположение:

Този красив апартамент се отличава с изключително местоположение в сърцето на квартал Хадаба в Хургада. Намира се на пешеходно разстояние от германското посолство и площад "Шератон", като предлага ненадминато удобство. Известната улица Шератон, която се счита за център на града, е само на кратко разстояние пеша и осигурява лесен достъп до супермаркети, магазини, банки, аптеки, ресторанти, барове, плажове и хотели.

Освен това квартал Хадаба е стратегически разположен: на 850 метра от най-ниския плаж, само на 10 минути път с кола от международното летище на Хургада, на 5 минути от яхтеното пристанище, на 10 минути от туристическата алея на Хургада и на 20 минути от Ел Гуна и Сахл Хашиш. Това първокласно местоположение гарантира, че жителите разполагат с всичко, от което се нуждаят, на една ръка разстояние, което прави това място много привлекателно за живеене.

Етаж
3
брой етажи
5
вид
4+kk
Площ
155 m2
използваема площ
120 m2
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00