Напълно обзаведен апартамент в близост до Ровин

Rovinj, Rovinjsko Selo, Хърватия – ID 14255
199,000 €
Площ 81 m2
вид 3+kk
етаж 1/3
Море 6 800 m
Състояние Готово
Сезон цял година

В търсеното място Ровинско село, близо до живописния град Ровин, предлагаме за продажба този просторен апартамент от 64 m². Апартаментът е разположен на едно ниво и се състои от две удобни спални, светла дневна, свързана с модерна кухня, баня, веранда и антре.

Към апартамента има и озеленена градина с площ 67 m², която е идеално място за сядане с приятели и почивка. Имотът включва и едно паркомясто (9,60 м²) и гараж в сутерена с площ 16,3 м², който осигурява много място за паркиране и съхранение. След като се вземат предвид коефициентите, общата площ на апартамента достига 81 m².

Апартаментът се продава напълно обзаведен и готов за незабавно нанасяне. Във всички стаи са инсталирани климатици (общо четири), които осигуряват комфортна среда през цялата година.

Апартаментът се намира в добре поддържана жилищна сграда в близост до всички важни услуги. Училището е само на 100 метра, главният път е на 200 метра, а най-близките магазин и ресторант са на 700 метра. Ровин, един от най-красивите градове на истрийското крайбрежие, е само на 7 километра от апартамента, което осигурява лесен достъп до неговите културни и развлекателни възможности.

Ровинско село: Тихо място с приятна среда

Ровинско Село е тихо село, идеално за тези, които търсят качествен и спокоен живот далеч от шума и суетата на големия град. Мястото е известно с приятелската си атмосфера и красивата си околност, която приканва към разходки и активна почивка. Основните удобства като магазини, ресторанти и училища са на една ръка разстояние, а близостта на Ровин предлага широк спектър от развлечения и културни дейности.

Ровин: перлата на истрийското крайбрежие

Ровин е един от най-известните и красиви градове на истрийското крайбрежие. Този исторически град предлага очарователни улички, красиви плажове и отлична гастрономия, което го прави идеално място за живот и отдих. Богатото предлагане на културни събития, изложби и дейности, заедно с очарователните природни пейзажи, създават перфектната комбинация за тези, които търсят хармония между градския живот и природата.

Ако проявявате интерес към този имот или търсите нещо друго в района на Ровин, не се колебайте да се свържете с нас. Можем да ви помогнем да намерите идеалния дом или възможност за инвестиция, които ще отговарят на вашите изисквания. Ще се радваме да ви предоставим пълно обслужване и съвети при избора на имот в тази красива част на Хърватия.

Етаж
1
брой етажи
3
вид
3+kk
Площ
81 m2
използваема площ
64 m2
Тераса
Да
гараж
Да
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00