Нови 2 стаи с изглед към морето в Panorama Sahl Hasheesh, най-висока цена, Хургада

Hurghada , Египет – ID 14932
95,500 €
Площ 77 m2
вид 2+kk
етаж 2/3
Море 1 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Този невероятен апартамент е с площ от 77 кв.м, разположен е на 2-рия етаж и се намира в Panorama View, Sahl Hasheesh и на пешеходно разстояние от красивия пясъчен плаж и цялата инфраструктура.

- Уютният апартамент предлага удобна спалня, модерна баня, кухня с отворен план, дневна зона, кът за хранене и просторен балкон, който осигурява живописна гледка към улицата със страничен изглед към морето и свързва спалнята с дневната. Апартаментът е нов и се продава необзаведен, както е на настоящите снимки. С удоволствие ще ви помогнем с мебели и обзавеждане на безпрецедентни цени.

- Апартаментът ще бъде готов за предаване през декември 2024 г. и ще бъде предаден в напълно завършен вид.

- Panorama View Sahl Hasheesh е идеалното място за тези, които търсят максимален лукс, релаксация, комфорт, уединение и спокойствие.

За Panorama View Sahl Hasheesh:

- Panorama View е щателно планиран жилищен проект с площ от 37 000 кв.м. Състои се от сгради, заемащи 7000 кв. м, а останалите 30 000 кв. м са посветени на зелени площи, красиво оформени градини и атрактивни плувни басейни.

- Panorama View предлага широка гама от размери на жилищата, които отговарят на индивидуалните нужди. Собствениците могат да се насладят на впечатляващата гледка към басейна и спиращата дъха гледка към морето, която предлагат повечето единици.

- Жилищният комплекс Panorama View е идеално разположен на пешеходно разстояние от плажа. Всички единици ще бъдат предадени в напълно завършен вид до края на 2024 г., като ще бъдат използвани материали от най-високо качество.

- Panorama View предлага на своите собственици широк набор от удобства и гарантира луксозен и комфортен начин на живот.

*Луксозни удобства и услуги в Panorama Sahl Hasheesh:

- Три просторни плувни басейна

- Аквапарк

- Достъп до плажа

- Охранителни услуги

- Услуги по почистване

- Управление на имоти и услуги по отдаване под наем

- Спортна зала

- Ексклузивен СПА център и сауна

- 24/7 охрана

- Видеонаблюдение

Инвестиция:

- Когато се обмислят инвестиции в недвижими имоти, местоположението е ключов фактор, който влияе върху потенциалната възвръщаемост. Сахал Хашиш представлява привлекателна възможност за инвестиции в недвижими имоти на пазара в Хургада. Този морски курорт разполага с 12-километров златист пясъчен плаж и е заобиколен от величествените планини на Червено море, предлагайки идилична обстановка. Районът е известен с изключителните си коралови рифове, чисти води и разрастваща се общност с разнообразни развлекателни дейности. Освен това жителите имат неограничен достъп до красивите плажове в района.

- Понастоящем се наблюдава нарастващо търсене на недвижими имоти в Сахл Хашиш. Това нарастване на търсенето вероятно ще окаже положително въздействие върху оценките на имотите през следващите години. Притежаването на имот за ваканционни цели може също така значително да намали разходите в сравнение с престоя в хотели или наемането на ваканционен имот. Освен това имотът може да се използва като високодоходен актив с високи приходи от наем през останалата част от годината, което го прави обещаваща инвестиционна възможност.

Местоположение:

Сахал Хашиш е залив с дължина 12 км, известен с големите си коралови рифове и чистата си вода. Това е бързо развиваща се общност с много динамични дейности за всички. Независимо дали търсите тишина и спокойствие, или сте от тези, които търсят вълнуващи преживявания, в Сахал Хашиш има за всекиго по нещо. Заливът Sahl Hasheesh се намира само на 20 минути от Хургада, на 40 минути от Ел Гуна, на 10 минути от Senzo Mall и Senzo Club, на 25 минути от международното летище в Хургада и от туристическата алея в Хургада.

Етаж
2
брой етажи
3
вид
2+kk
изглед към морето
Да
Площ
77 m2
използваема площ
60 m2
балкон
Да
Басейн
3 басейна
паркинг
Да
Рецепция
Рецепция
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00