Продава се тристаен апартамент с гледка към морето в Новаля

Novalja, Pag, Хърватия – ID 14536
149,747 €
Площ 59 m2
вид 3+kk
етаж 3/3
Море 300 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 874 €
Годишен доход: 7.0%

Предлагаме за продажба модерен апартамент с три спални и обща площ 59,66 m², разположен на втория етаж на жилищна сграда с красива гледка към морето и центъра на популярната туристическа дестинация Новаля на остров Паг. Този апартамент е идеален избор за тези, които търсят комфортно жилище в близост до плажа и всички удобства.

Апартаментът е с добре обмислено разпределение на помещенията, което включва антре, две спални, модерна баня, просторна дневна, свързана с кухня и трапезария. Над апартамента доминира тераса с площ 1,19 кв. м, от която се открива панорамна гледка към морето и центъра на града. Апартаментът е напълно обзаведен, климатизиран и предлага всички удобства за целогодишен живот. Освен това апартаментът разполага със собствено паркомясто, което е голямо предимство на това място.

Притежаването на апартамент в Новаля означава да имате ежедневен достъп до морето и плажовете, да се наслаждавате на красивите гледки и да изпитате спокойствието на средиземноморския живот. С климатик и съвременни удобства, апартаментът е подходящ за целогодишно живеене и като инвестиция за отдаване под наем на туристически обекти. Мястото е популярно с богатия си социален живот, чистите плажове и многото развлекателни дейности. Плажът Zrće, един от най-известните парти плажове в Европа, е само на няколко минути път с кола от апартамента.

Новаля е живописен крайбрежен град в северозападната част на остров Паг, който печели сърцата на посетителите с красивите си плажове, културното си наследство и богатото си гастрономическо предлагане. Той предлага разнообразие от ресторанти, кафенета и барове, предлагащи местни и международни специалитети. Нощният живот е съсредоточен на известния плаж Зрче, където се провеждат световноизвестни музикални фестивали. Районът около Новаля е известен със своите чакълести и пясъчни плажове, които са идеални за семейства и млади двойки.

Хърватия е идеална дестинация за тези, които търсят качествен начин на живот край морето. Тя предлага чисти плажове, богата история и модерна инфраструктура. Адриатическото крайбрежие на Хърватия е едно от най-чистите и красиви в Европа. Стабилният климат и качествената здравна система превръщат Хърватия в чудесен избор не само за отдих, но и за дългосрочни инвестиции в недвижими имоти.

С Mojenemovitostumore ви предоставяме цялостно обслужване - от избора на идеалния имот до уреждането на правните формалности и прехвърлянето на собствеността. Предлагаме професионален подход и съдействие по време на целия процес, включително консултации относно възможностите за инвестиране и управление на имота. Нашата цел е да направим вашата инвестиция в Хърватия възможно най-безпроблемна и печеливша.

Свържете се с нас за повече информация или за организиране на оглед на този атрактивен апартамент

Етаж
3
брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
59 m2
използваема площ
54.47 m2
Тераса
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00