Уникален студио апартамент с гледка към морето в Медулин

Medulin, Medulin, Хърватия – ID 14522
119,000 €
Площ 49 m2
вид студио
етаж 2/2
Море 100 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба красиво студио на втория етаж на по-малка сграда на отлично място в Медулин. Този модерен апартамент е наскоро ремонтиран и се продава напълно обзаведен и оборудван, което означава, че е готов за незабавно нанасяне.

Разпределението на апартамента включва дневна с отворен план, свързана с кухня и трапезария, просторна баня и балкон с гледка към морето. Благодарение на чудесното си местоположение апартаментът предлага уникална гледка към Адриатическо море и възможност да се насладите на почивка в тиха среда.

Този апартамент е идеален за ваканционно ползване и като инвестиционна възможност за отдаване под наем на туристически обекти. Медулин е популярна дестинация поради близостта си до плажовете и красивата гледка към морето. С пълни удобства и модерен интериор, няма да се налага да влагате допълнителни инвестиции в обзавеждането. Местоположението на апартамента позволява бърз достъп до плажа и всички удобства в района.

Медулин е един от най-известните и най-бързо развиващите се туристически курорти в Истрия. Тази дестинация е популярна както сред туристите, така и сред инвеститорите благодарение на красивата си природа, пясъчните плажове и богатото предлагане на спортни и развлекателни дейности. Медулин предлага широка гама от ресторанти, кафенета и магазини, което го прави идеално място както за семейна почивка, така и за дългосрочно живеене.

Хърватия е популярна дестинация за покупка на имот поради красивата си брегова линия, стабилния пазар на недвижими имоти и голямото търсене на туристически жилища. Благодарение на отличната си инфраструктура Хърватия е лесно достъпна от цяла Европа, което допринася за нейната привлекателност като място за инвестиции.

С нашата агенция за недвижими имоти Mojenemovitostumore ще получите експертен съвет и пълно обслужване при покупка на имот в Хърватия. Ние ще ви помогнем да намерите идеалния апартамент или къща на брега на морето в съответствие с вашите изисквания. Ще осигурим гладко протичане на процеса и ще бъдем на ваше разположение по време на цялата сделка.

Свържете се с нас за повече информация и организирайте оглед на този уникален имот в Медулин още днес

Етаж
2
брой етажи
2
вид
студио
изглед към морето
Да
Площ
49 m2
използваема площ
47 m2
балкон
Да
паркинг
Да
Магазин
860 m
Лекар
310 m
Кафене
470 m
Ресторант
140 m
Бар
100 m
Детска градина
1 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00