За продажба: луксозен апартамент със собствен басейн на първа линия до морето - Vinjerac

Posedarje, Vinjerac, Хърватия – ID 14897
399,000 €
Площ 128 m2
вид 3+kk
етаж 1/3
Море 30 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба ексклузивен апартамент на първия ред до морето в красивия далматински град Винярац.

Този нов апартамент предлага безпрепятствена и завладяваща гледка към морето и се намира само на 500 метра от центъра на града.

Апартаментът се намира на първия етаж на сградата и общата му нетна използваема площ, включително покритата тераса, е 79,84 m². Разпределението включва коридор, две спални (едната със самостоятелна баня), още една баня, кухня с трапезария и просторна дневна с директен достъп до покритата тераса. Апартаментът включва и частна градина с площ 128,27 m², в която има красив плувен басейн с площ 17,70 m², както и две паркоместа пред сградата. Общата нетна площ на апартамента, включително градината, басейна и паркоместата, е 128,24 m².

Този апартамент се продава напълно оборудван и обзаведен. Сградата, в която се намира, има общо 6 жилищни единици. Построена е по съвременни строителни технологии - термоблокове и плосък покрив в модерен архитектурен стил. Прозорците са изработени от PVC с ролетни щори, мрежи против насекоми и троен стъклопакет, който осигурява отлична топло- и звукоизолация. Фасадата е изолирана с 10 см полистирол.

Подовете са покрити с теракот, а във всекидневната и двете спални има климатици. В целия апартамент има подово отопление с електричество. Входната врата е противопожарна и блиндирана. Имотът е с отличен енергиен клас А+.

Купувачът е освободен от плащането на данък за прехвърляне на собственост, тъй като апартаментът се продава чрез фирма, което е значителна финансова икономия.

Винярац е живописно рибарско градче, разположено в подвластния на Велбит канал, само на 30 км северно от град Задар, който е най-големият град в региона. Благодарение на близостта си до автомагистралните възли Масленица и Posedarje, Vinjerac е добре свързан по шосе. Заобиколен е и от редица национални паркове и природни резервати: Пакленица (8 км), Корнати (40 км), Плитвичките езера (80 км), Крка (80 км), езерото Врана (55 км) и река Зрмане Слапови (25 км). Винярац предлага уникална комбинация от средиземноморски климат, кристално чисто море и здравословен планински и морски въздух, което го прави идеално място за почивка и активна ваканция.

Свържете се с нас за повече информация или за организиране на обиколка на този невероятен апартамент на самия бряг на морето!

Етаж
1
брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
128 m2
използваема площ
79.84 m2
Тераса
Да
Басейн
басейн
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00