3 стаи с градина, в Lazuli Red Sea, фантастичен комплекс на брега на морето, възможност за разсрочено плащане, Хургада, Египет

Hurghada, Египет – ID 14301
123,100 €
Площ 135 m2
вид 3+kk
етаж 1/3
Море 2 000 m
Състояние В строеж
Сезон цял година

Възможност за продажба на разсрочено плащане! Повече информация при брокера.

Представяме ви красивия комплекс Lazuli Red Sea!

Лазуритът е един от най-старите непрозрачни скъпоценни камъни в историята - на повече от 6500 години! Този тъмносин камък е като нощно небе, пълно със звезди, лазул идва от персийското werd zhuward, което означава "син"

Този конкретен апартамент с 3 спални и обща площ 135,5 кв. м се намира на приземния етаж и разполага със собствена градина с площ 53 кв. м, на която срещу допълнително заплащане може да бъде инсталиран плувен басейн.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА КОМПЛЕКСА:

Лазули се намира в портата на Сахл Хашиш на изключително място, което е само на няколко минути от всички необходими съоръжения

-→8 минути от Сал Хашиш.

→12 минути от Хургада.

→15 минути от залива Макади

-→2 минути от Senzo Mali & Club

→15 минути от летище Хургада

Разстоянието до най-близкия плаж е по-малко от 2 км

Lazuli, проектиран в иновативен стил, е входната врата

Sahl Hasheesh, предоставящ очарованието на уединението и релаксиращия начин на живот.

Lazuli предлага разнообразни развлечения и услуги, включително тропически плувен басейн, клуб, търговска зона, писта за джогинг, частни басейни, основен ресторант и

луксозен СПА център.

Комбинацията от спиращи дъха пейзажи и хипнотизиращи гледки предлага на жителите пълно уединение и сигурност, без да са изолирани от света.

Избягайте от реалностите на ежедневието с едно нежно уединение точно тук, в Египет. Целият проектиран в новаторски стил, комплексът се простира на 4000 кв. м. Lazuli Sahel, предоставяйки спокойното очарование на релаксиращия начин на живот.

LAZULI LOUNGE

Стремим се да предоставим на нашите клиенти собствен стил на живот, като същевременно поддържаме връзки и комуникация. Клубът Lazuli е проектиран така, че да направи всеки момент незабравим. Независимо дали става дума за обикновено семейно събиране или за специален повод, нашата клубна къща с пълно обслужване ще покрие всички ваши нужди.

3000 m2-3 ЕТАЖА СЪСТОИ:

Бизнес център

Кафене и ресторант

Спортна зала и СПА център

Плувен басейн

VIP салон

Тенис на корт

КЪЩИТЕ LAZULI СА РАЗЛИЧНИ

Всеки дом Lazuli има частен басейн с впечатляваща гледка към изключителния парк на джунглата.

Не само това, но Lazuli предлага и няколко открити обширни зони като градина на свеж въздух, места за събиране/места и живописна пешеходна пътека, така че да имате възможност да откриете колко прекрасна може да бъде една обикновена разходка и да се насладите на качествено време сред едно изключително преживяване.

LAZULI

ВАШЕТО ЕЖЕДНЕВНО БЯГСТВО

Заобикалянето на природата, спокойствието и доброто настроение автоматично премахват стреса и напрежението.

С всичко, за което мечтаете, Lazuli осигурява живот, който е толкова омагьосващ, че забавя сърдечния ритъм от забързаното ежедневие и предефинира смисъла на живота.

КЪЩА БЛИЗНАК ЛАЗУЛИ

Уникално проектирани, за да увеличат максимално въздействието на съвременната концепция "по-малко е повече", Lazuli предлагат гама от луксозни къщи близнаци с обширни стъклени фасади с впечатляващи гледки към пищна зеленина, които добавят светлина и природа към всеки дом.

Искате да плащате месечно?

Интересувам се
Финансиране
Етаж
1
брой етажи
3
вид
3+kk
Площ
135 m2
използваема площ
119.24 m2
Тераса
Да
Басейн
3 басейна
паркинг
Да
Рецепция
Рецепция
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00