Апартамент с инвестиционна цел , три бани, покривна тераса и басейн на брега на морето

Trikomo, Кипър – ID 8955
337,000 €
Площ 100 m2
вид 3+kk
етаж 1/2
Море 200 m
Състояние В строеж
Сезон цял година

Най-високо ниво за инвестиции. Търсите имот в Кипър директно от строителен предприемач? Попаднали сте на правилното място. При нас не плащате комисиона за посредничество при сделката, ние сме агенти на предприемача, а вие купувате директно от продавача.

В момента предлагаме този инвестиционен апартамент с 3 спални при ненадминати условия! Апартаментът разполага с три бани, три тераси , от които голяма покривна тераса, където можете да изградите пергола, джакузи или барбекю. От покривната тераса ще се открива красива гледка към морето и планините. В близост до проектите ще бъде построен и яхт клуб.

Предаването е в рамките на 30 месеца след изплащане на депозита, но ще изплащате за 5 години без никакво увеличение! Апартаментът ще ви помогне частично с плащането на имота. Ние ще го вложим веднага в наеми, за които с удоволствие ще ви помогнем.

Така че можете да отдавате под наем и да използвате апартамента в продължение на 3 години, преди да платите 100% от цената на имота.

Това са най-добрите условия на острова. В съседство предприемачът има още три проекта, в които можете да ползвате цялата инфраструктура като аквапарк , фитнес , уелнес , плаж и т.н. напълно безплатно.

Разработчикът с гордост ви представя членска карта, която позволява на клиентите да се възползват от уникални привилегии и предимства във всички проекти на разработчика , става въпрос за входове към инфраструктурата на разработчика и 10% отстъпки в ресторанти + други предимства.

Защо нови сгради в Северен Кипър?

Най-добрата инвестиция в плажната ивица в света за 2021 г. според Forbes.

Средното годишно поскъпване на новите сгради през последните две години е поне 30%

Целогодишни наеми и атрактивна възвръщаемост на новите сгради

Цени от 55 000 крони за м2 в петзвездни проекти с богата инфраструктура , цените обаче непрекъснато се повишават, така че е най-добре да се инвестира в началната фаза на проектите

Погасителен план до 5 години без увеличение

Идеално място за пенсиониране

Защита на правата на инвеститора (с удоволствие ще ви обясним по време на лична среща).

Най-ниски разходи за живот и разходи за вода, електричество, газ и гориво.

Данък върху недвижимите имоти по-малко от 3Kč на m2/година.

Една от най-безопасните държави в света с ниско ниво на престъпност.

Самите ние притежаваме имоти и познаваме отлично местния пазар. Ще се погрижим за всички предварителни и последващи услуги, включително за отдаването на вашия имот под наем.

Етаж
1
брой етажи
2
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
100 m2
използваема площ
90 m2
Тераса
54 m2
балкон
6 m2
Басейн
20 басейна
паркинг
Да
изба
Да
Рецепция
Рецепция
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина
Магазин
4 km
Лекар
22 km
Кафене
360 m
Ресторант
70 m
Бар
370 m
Детска градина
6 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00