Красив апартамент с изглед към морето само на 30 метра от пясъчния плаж в Рогозница, Хърватия.

Rogoznica, Хърватия – ID 14592
290,000 €
Площ 63 m2
вид 3+kk
етаж 3/3
Море 30 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба комфортен апартамент с обща площ от 63 m², разположен на втория етаж на сградата, само на няколко крачки от плажа и в непосредствена близост до центъра на Рогозница.

Този апартамент включва 2 спални, кухня, свързана с дневната, баня и тераса, от която се открива прекрасна гледка към морето.

Апартаментът включва и паркомясто. Апартаментът се предлага с пълно обзавеждане и оборудване, което го прави идеален избор за незабавно ползване.

Притежаването на апартамент в Рогозница ще ви осигури спокойната обстановка на морски курорт, където всеки ден можете да се наслаждавате на красотата на Адриатическо море. Близостта до плажа и центъра на града позволява лесен достъп до всички удобства, ресторанти, кафенета и магазини. Имотът е и чудесна инвестиция за отдаване под наем на туристи поради нарастващото търсене на жилища в тази атрактивна дестинация.

Рогозница е живописен град на Адриатическото крайбрежие в региона Далмация, разположен в близост до градовете Шибеник и Сплит. Той е идеално място за релаксиращ престой на брега на морето с красиви плажове, естествени заливи и буйна зеленина в околността. Градът е известен и със своето пристанище и живописен исторически център с традиционни улички, където можете да откриете хърватската култура и гостоприемство. Рогозница предлага широка гама от възможности за водни спортове, гмуркане и разходки сред красивата природа.

Хърватия е една от най-популярните дестинации по адриатическото крайбрежие благодарение на красивите си плажове, чистото море и богатата си история. Тя предлага идеални условия за туризъм, ветроходство, гмуркане и други развлекателни дейности. Хърватия е известна и с отличната си гастрономия и приятелски настроените си хора. Инвестицията в имот в Хърватия е привлекателна не само за собствено ползване, но и за отдаване под наем поради постоянно нарастващото търсене на ваканционни имоти.

Нашата агенция за недвижими имоти предлага цялостно обслужване при покупка на имот в Хърватия. Можем да ви помогнем не само с избора на идеалния апартамент или къща, но и с всички документални и правни услуги. Специализирани сме в продажбата на имоти край морето и предлагаме богат избор от апартаменти, вили и парцели в най-красивите места по крайбрежието. Свържете се с нас и ние ще ви помогнем да намерите мечтания имот.

Етаж
3
брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
63 m2
използваема площ
60 m2
Тераса
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00