Очарователна вила с басейн и изглед към морето в района на Сплит

Split , Хърватия – ID 14561
1,790,000 €
Площ 384 m2
вид 5+kk
Море 300 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба впечатляваща вила, разположена върху просторен парцел от 618 m². Вилата предлага чиста жилищна площ от 292,90 m², разпределена на три етажа: сутерен, партер и първи етаж. Общата брутна жилищна площ е 384 m², което осигурява достатъчно пространство за комфортен и луксозен живот.

В сутерена на вилата има гараж за два автомобила, практично складово помещение и място за отдих и развлечения. Това пространство е оборудвано с билярдна маса, домашно кино, кухненски бар, баня, сауна и джакузи, което създава идеална среда за релаксация. Специалната атмосфера е подчертана от стените с изглед към дълбокия басейн, които придават неповторим чар на пространството.

На приземния етаж има една просторна спалня със самостоятелна баня, дневна с отворен план кухня и трапезария, която води към покритата тераса с басейн. Ще откриете и лятна кухня, идеална за семейни събирания и приятелски срещи.

Първият етаж предлага три допълнителни спални, всяка със собствена баня и лоджия, осигуряващи максимално уединение и комфорт за всеки член на семейството. Терасата предлага очарователна гледка към морето, която допринася за изключителността на тази вила.

Тази вила е идеална не само за луксозно живеене, но и като инвестиционна възможност за отдаване под наем на туристически атрактивно място. Биоклиматичната пергола на терасата допринася за комфорта и осигурява сянка и защита от атмосферните влияния, а външната кухня с газов грил предлага чудесна възможност за приготвяне на храна на открито.

Вилата се намира в живописен район около Сплит, изключително желано място поради близостта до морето, спокойната обстановка и лесния достъп до центъра на града. Сплит, исторически град с богато културно наследство, е един от най-красивите градове по хърватското крайбрежие и предлага широк спектър от дейности - от културни събития до водни спортове.

Хърватия е известна с чистото си море, красивите си плажове и очарователните си природни пейзажи. Адриатическото крайбрежие предлага не само възможности за отдих, но и богати културни преживявания. Вилите на тези места имат висок инвестиционен потенциал, което ги прави чудесна възможност за тези, които търсят имот за постоянно живеене или като инвестиция за отдаване под наем на туристи.

С нашата агенция за недвижими имоти ще получите цялостно обслужване от първия контакт до завършването на покупката на имота. Ние предлагаме експертни правни съвети и гарантираме гладкото прехвърляне на собствеността. Ние сме специалисти в продажбата на крайбрежни имоти и можем да ви помогнем да намерите идеалния дом или инвестиция в Хърватия.

Свържете се с нас за повече информация и за организиране на оглед на тази изключителна вила.

брой етажи
3
вид
5+kk
изглед към морето
Да
Площ
384 m2
площ на парцела
618 m2
използваема площ
292.9 m2
Тераса
Да
балкон
Да
гараж
Да
Басейн
Да
застроена площ
140 m2
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00