Прекрасен и напълно оборудван апартамент за изискани, луксозен изглед към морето, Tawaya, Хургада

Hurghada , Египет – ID 14804
690,000 €
Площ 180 m2
вид 3+kk
етаж 2/4
Състояние Готово
Сезон цял година

Този луксозен апартамент с площ 180 кв.м се намира на 2-рия етаж в района Tawaya на Sahl Hasheesh.

- Апартаментът разполага с две родителски спални, всяка от които със самостоятелна баня, една баня за гости, дневна, просторна трапезария и просторна тераса с панорамна гледка към морето.

- Влезте в този просторен апартамент и се удивете на спиращата дъха гледка към морето от всеки ъгъл. Просторната тераса предлага различни места за сядане, включително две дървени перголи, които осигуряват както сянка, така и безпрепятствена гледка към хипнотизиращото море. Разположен по протежение на главната крайбрежна алея на Сахал Хашиш, апартаментът предлага перфектната комбинация от комфорт и морски чар.

- Превъзходно просторната кухня на апартамента разполага с бели дървени шкафове, които отразяват пространство и хармония, мраморни плотове и вградени кухненски уреди (печка, фурна, съдомиялна машина, пералня и хладилник).

- Апартаментът е подходящ за тези, които търсят максимален лукс, релаксация, спокойствие, пространство и уединение.

- Апартаментът се намира на пешеходно разстояние от очарователния плаж Sahl Hasheesh.

- Апартаментът е напълно обзаведен с модерни мебели и е напълно оборудван с телевизори, бойлери и климатици.

- Таксите за поддръжка на апартамента се заплащат за целия период на притежание на апартамента.

- Tawaya е ексклузивен жилищен проект на брега на морето в стария град на Сахл Хашиш, разположен на едно от най-добрите и желани места в залива, в непосредствена близост до основния супермаркет в района - Best Way. Жителите ще намерят всичко, от което се нуждаят, на пешеходно разстояние от апартаментите си - плажът е само на минута пеша, както и ресторантите, баровете и аптеките в стария град.

Инвестиция:

Най-важният фактор за инвестиране в недвижими имоти и постигане на висока възвръщаемост на инвестицията е местоположението. Ще ви представим причините, поради които инвестирането в Тауая Сахл Хашиш е един от най-сигурните варианти за инвестиция на пазара на недвижими имоти в Хургада и как инвестирането в Тауая Сахл Хашиш ще ви помогне да постигнете висок процент от стойността на имота си за кратък период от време.

- Сахал Хашиш е морски курорт. Това е най-големият залив със златисти пясъчни плажове, които се простират на повече от 12 км, а на заден план се виждат величествените планини на Червено море. Заливът е известен с изключителните си скали и девствени води. Това е бързо развиваща се общност с вълнуващи и динамични дейности за всеки. Сахал Хашиш предлага на своите жители и безплатен достъп до всеки от невероятните плажове в Сахал Хашиш.

- В момента Sahl Hasheesh изпитва нарастващо търсене на своите имоти. Цените на имотите (продажби/наеми) са склонни да се увеличават в отговор на този ръст на търсенето, което гарантира, че цените на имотите ще се увеличават през следващите години. В случай че притежавате имот като ваканционен дом, ще спестите пари, похарчени за хотели и наеми, и ще ги инвестирате в притежаването на имот за вашата ваканция. В същото време можете да използвате имота като изгодна инвестиция, като го отдавате под наем с високи наеми през останалата част от годината.

Местоположение на Sahl Hasheesh:

Сахал Хашиш е залив с дължина 12 км, известен с изключителните си рифове и девствени води. Това е бързо развиваща се общност с вълнуващи и динамични дейности за всеки. Независимо дали предпочитате тишината и спокойствието, или сте от хората, които търсят вълнуващи преживявания, Sahl Hasheesh има какво да предложи на всеки.

Популярно място за гмуркане с шнорхел се намира на 200 метра от Amaros, а сутрешната конна езда на плажа и игрището за мини голф ще бъдат на разположение на жителите за максимално забавление в съчетание с природните пейзажи. Заливът Sahl Hasheesh се намира само на 20 минути от Хургада, на 40 минути от Ел Гуна, на 10 минути от търговския център Senzo Mall и Senzo Club и на 25 минути от международното летище Хургада и туристическата алея на Хургада.

Етаж
2
брой етажи
4
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
180 m2
използваема площ
144 m2
Тераса
Да
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00