Страхотна инвестиция в перфектен проект, Trikomo

Trikomo, Кипър – ID 13445

Перлата на Северен Кипър, Фамагуста, която е била домакин на много цивилизации през хилядолетната си история, е един от най-популярните региони в Средиземноморието със своите километри плажове, кристални води и целогодишен средиземноморски климат, както и с изключително печелившия си туризъм и инвестиции в недвижими имоти...

Вдъхновен от положителната енергия на природата, проектът Ocean Life създава много прецеденти със своите озеленени площи, аквапарк, баскетболни и миниголф игрища, тенис кортове, фитнес клуб, пешеходни пътеки с площадки за кацане на човешки дронове и покрит паркинг. Предназначен е за децата ви, за да прекарват свободното си време със забавни и образователни работилници, паркове за игри, PlayStation стаи и много места за забавление за щастието на нашите най-ценни активи, заедно с базар от 30 магазина, който е част от проекта; отворени и затворени ресторанти, кафенета и бистра, пълни с вкусни аромати; киносалоните ще бъдат на една ръка разстояние от асансьора.

Средиземноморската страна, която накара света да се влюби в нейното
историческо богатство, девствена природа и културно наследство

Проектът предлага жилища, вариращи от студия, предназначени за различни стилове на живот, до 1+1, 2+1 и пентхауси с различни размери, предлагащи безупречно преживяване с открити балкони, зашеметяващи гледки и луксозни детайли. Всеки апартамент е оборудван с денонощна топла вода, високи прозорци със самостоятелна вентилация, първокачествени подове с подбор на най-добрите материали, естествен камък и специална керамика в баните и кухните и окачени тавани с точково осветление в баните. Освен това всеки апартамент разполага със собствен покрит паркинг.

Перфектно равновесие, перфектна хармония

Най-ексклузивният проект Ocean Life by Noyanlar в Северен Кипър предлага уникална възможност за живеене и
инвестиране в допълнение към природата, климата, историческата красота, туризма и
образователната инфраструктура. Бидейки в центъра на вниманието на инвеститорите и света поради благоприятните цени на жилищата в сравнение с други средиземноморски и европейски страни, както и гарантирания доход от наем в чуждестранна валута, животът в Северен Кипър обещава средна възвръщаемост на инвестициите от 8-10 години.

Северният Кипър

Изключителни моменти, незабравими спомени,
привилегирован живот, който няма равен на себе си

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00