страхотни 2 стаи в бизнес центъра на острова

Limassol , Кипър – ID 13359
256,200 €
Площ 79 m2
вид 2+kk
етаж 2/3
Море 2 400 m
Състояние В строеж
Сезон цял година

Търсите ли имот в Кипър директно от строителен предприемач в търговския център на целия остров? Лимасол е бизнес центърът на острова и апартаментите тук са чудесни за дългосрочно отдаване под наем. Ние сме изключителни представители на предприемача в Кипър и можете да имате този проект само при нас. Не ни плащате комисиона за посредничеството при сделката, а купувате директно от продавача.

Модерният комплекс , разположен в Лимасол, се състои от петнадесет стилни апартамента на три етажа, които са олицетворение на изключителни дизайнерски характеристики, стилен интериор и функционални, висококачествени довършителни работи. Всеки апартамент предлага красиво и уникално жилищно пространство, което отговаря на нуждите и изискванията на най-взискателните съвременни жители. Изключителното интериорно планиране използва перфектно пространството, стъклото, светлината и майсторството на изработката, за да придаде на всяко жилище красива атмосфера.

Град Лимасол е отлично разположен не само като международно признат бизнес център, но и заради лесния достъп до ексклузивни петзвездни хотели, очарователни улици, най-добрите ресторанти, барове, училища, търговски центрове и една от най-вълнуващите и търсени дестинации за суперяхти в региона - Лимасол Марина. SETAI Residences предлага на купувачите безпрецедентна възможност да се сдобият с имот в близост до всичко, което Лимасол може да предложи, идеален баланс между природна красота, невероятна култура и ежедневен космополитен живот.

Ние се грижим за управлението и отдаването под наем на имота от А до Я. Можете да разчитате на нас във всяко отношение.

Нашите взаимоотношения не приключват с покупката, а само започват. Вашият екип на MNM.

Етаж
2
брой етажи
3
вид
2+kk
изглед към морето
Да
Площ
79 m2
използваема площ
52 m2
Тераса
27 m2
паркинг
Да
изба
Да
Рецепция
Рецепция
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00