2+1 апартамент с две бани на страхотна цена в най-добрите проекти в Кипър

Pafos, Кипър – ID 14853
270,000 €
Площ 92 m2
вид 2+1
етаж 2/3
Море 2 500 m
Състояние В строеж
Сезон цял година

Разположен в оживения център на Пафос, този великолепен комплекс предлага изключителна комбинация от лукс и комфорт. Този обмислено проектиран комплекс се състои от зашеметяваща колекция от вили с три спални, стилни апартаменти с две спални, елегантни мезонети с три спални и три търговски обекта. Независимо дали търсите семеен дом или инвестиционна възможност, комплексът ще ви развълнува.

Една от изключителните му характеристики е неговото неповторимо местоположение. Намира се само на няколко минути от основните забележителности на града, като търговския център Kings Avenue, широка гама от ресторанти и барове и красиви плажове, което дава на жителите лесен достъп до всичко, което Пафос може да предложи. За студентите и учените близостта до три известни университета е още по-привлекателен бонус.

Разположен в изключително търсения жилищен район Exo Vrysi, в близост до популярната зона Universal, проектът предлага спокойна обстановка, без да се налага да се прави компромис с удобството. Насладете се на перфектния баланс между градския живот и спокойния крайбрежен чар.

Ние се грижим за управлението на имоти и отдаването им под наем от А до Я. Можете да разчитате на нас за всичко.

Нашите взаимоотношения не приключват с покупката, а само започват. Вашият екип е мощен.

Етаж
2
брой етажи
3
вид
2+1
изглед към морето
Да
Площ
92 m2
използваема площ
87 m2
Тераса
5 m2
Басейн
3 басейна
паркинг
Да
изба
Да
Рецепция
Рецепция
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00