Модерна нова сграда - Апартамент на 1-ви етаж, на 400 м от плажа във Водице

Vodice, Хърватия – ID 13770
330,000 €
Площ 100 m2
вид 3+kk
етаж 2/3
Море 400 m
Състояние В строеж
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба луксозен апартамент с две спални на **първия етаж** в модерна жилищна сграда, само на **400 метра от плажа** и красивата обновена крайбрежна алея във Водице. Този просторен апартамент с площ **100,74 м²** се намира в по-малка жилищна сграда, която съдържа само шест апартамента, разделени на три етажа - партер, първи етаж и втори етаж.

Разпределението на апартамент S4 включва антре, коридор, спалня, перално помещение, баня, втора спалня, кухня с отворен план, свързана с трапезария и дневна. От всекидневната има достъп до покрита тераса с площ 20,57 m², от която се разкрива прекрасна гледка към морето. Апартаментът включва и разпределено паркомясто във вътрешния двор на сградата.

Притежаването на апартамент на брега на морето в атрактивна дестинация като Водице предлага не само възможност да се наслаждавате на красивите плажове и слънчевите лъчи, но и изгодна инвестиционна възможност. Апартаментът е подходящ за постоянно живеене, ваканционен престой или краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем на туристи. Близостта до морето и съвременните удобства правят този имот идеален за тези, които търсят комфорт и лукс сред средиземноморска атмосфера.

Водице е популярен туристически град на адриатическото крайбрежие на Хърватия, известен с красивата си крайбрежна алея, чистите си плажове и богатото си предлагане на развлечения и отдих. Водице предлага пълна инфраструктура - от ресторанти и кафенета до магазини, културни събития и спортни съоръжения. Разположението на апартамента в близост до плажа и центъра на града гарантира, че всичко, от което се нуждаете за комфортен живот или почивка, е на една ръка разстояние.

Хърватия се превръща във все по-популярна дестинация за инвеститорите в имоти, особено с красивото си крайбрежие, културното си богатство и стабилния си пазар на имоти. Дестинации като Водице, разположени в популярната Далмация, са търсени заради спокойния и приятелски начин на живот, както и заради красивите плажове и чистото море. Хърватия предлага и отлични транспортни връзки с Европа, което увеличава привлекателността на района за инвеститорите.

С Mojenemovitostumore можем да ви помогнем да намерите имот, който отговаря на всички ваши изисквания и нужди. Специализирани сме в продажбата на недвижими имоти в Хърватия, особено в популярни крайморски дестинации като Водице, Далмация и други привлекателни места. Предлагаме цялостен съвет от избора на имот до съдействие в процеса на покупка. Благодарение на дългогодишния ни опит на хърватския пазар на недвижими имоти ще ви осигурим безпроблемна покупка и управление на новия ви имот.

Ако се интересувате от този апартамент във Водице или ако търсите друг имот на брега на морето, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да ви помогнем да намерите идеалния имот за вашия нов дом или инвестиция!

Етаж
2
брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
100 m2
използваема площ
90 m2
Тераса
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00