Парцел за строителство с гледка към морето в Стариград под Велебит

Starigrad, Хърватия – ID 14526
95,000 €
Площ 485 m2
Море 350 m
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба атрактивен строителен парцел с площ 485 m² в град Стариград, разположен под величествената планина Велебит и предлагащ спираща дъха гледка към морето. За този парцел вече е издадено разрешително за строеж на луксозна вила с плувен басейн, което означава, че строителството може да започне веднага.

Всички такси, свързани с проекта за вила, са включени в цената, което значително ще улесни целия процес на строителство.

Парцелът има правилна форма с приблизителни размери 15 м ширина и 30 м дължина, което осигурява достатъчно място за реализацията на вилата и басейна. Електрическата и водната връзка се намират в близост до парцела, на около 100 м, а до него има асфалтов път.

Разстоянието до морето е само 350 метра, а центърът на Стариград е на 900 метра.

Благодарение на южната ориентация парцелът е идеално слънчев и предлага идеални условия за изграждане на имот с гледка към Адриатическо море.

Този парцел представлява отлична инвестиционна възможност за изграждане на луксозна вила, която може да се използва за отдих или като инвестиция за отдаване под наем на туристически обекти. Близостта на Велебит и Адриатическо море прави този район идеален за любителите на природата, пешеходния туризъм, катеренето и водните спортове. С вилата, построена на този парцел, ще имате изключителна гледка към морето и възможност да се наслаждавате на релаксация в тиха част на града, докато всички важни услуги са на една ръка разстояние.

Стариград е живописно градче, разположено на адриатическото крайбрежие, заобиколено от красивата природа на националния парк Пакленица и планината Велебит. Това място предлага комбинация от кристално чисто море, плажове и възможности за активен отдих като пешеходен туризъм, катерене или рафтинг по река Зрманя. Благодарение на разположението си на брега на морето и под планините Стариград е популярна дестинация за тези, които търсят спокойствие, релаксация и добър достъп до природни и туристически забележителности.

Хърватия е популярна дестинация за закупуване на имот на брега на морето, благодарение на стабилния си пазар на недвижими имоти и красивите крайбрежни райони. Хърватия предлага широк спектър от културни обекти, природни красоти и възможности за активен и пасивен отдих, което я прави идеално място както за постоянно живеене, така и за инвестиционни проекти.

Нашата агенция за недвижими имоти Mojenemovitostumore ще ви осигури цялостно обслужване при покупка на недвижим имот в Хърватия. Ние сме специализирани в луксозни и ваканционни имоти на брега на морето и предлагаме експертни съвети и подкрепа по време на целия процес. Можем да ви помогнем не само с избора на имот, но и с правните услуги и прехвърлянето на собствеността.

Свържете се с нас за повече информация и организирайте оглед на този изключителен имот в Стариград още днес

изглед към морето
Да
Площ
485 m2

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00