Страхотни 2 стаи в Южен Кипър

Paralimni, Кипър – ID 14800
158,000 €
Площ 70 m2
вид 2+kk
етаж 2/3
Море 4 000 m
Състояние В строеж
Сезон цял година

Този страхотен комплекс има за цел да преосмисли градския живот в Паралимни. Разположен в развиващ се район на Паралимни, този модерен луксозен жилищен комплекс предлага на жителите си всички предимства на квартал Фамагуста. С лесен достъп до центъра и услугите на Паралимни, жителите могат да се насладят и на прочутите плажове на Протарас и оживената енергия на близкия туристически курорт, които са достъпни на няколко минути път с кола.

Комплексът се състои от два блока и общо 22 апартамента с площ от 57 до 110 кв. м, от едностайни до тристайни. Комплексът е проектиран така, че да отговаря на изискванията на съвременния начин на живот. Всеки апартамент се отличава с ергономично разпределение, модерен дизайн, висококачествени материали и иновативни функции.

Raya Lifestyle Apartments не са просто обикновен жилищен комплекс, а подобряват благосъстоянието на своите обитатели чрез внимателно проектирани външни пространства. Голяма зелена площ в рамките на проекта осигурява спиращо дъха уединение, а удобства като баскетболно игрище и детска площадка във вътрешната градина допринасят за привлекателността му, превръщайки го в наистина уникална среда за живот.

Ние сами притежаваме имота и познаваме отблизо местния пазар. Можем да се погрижим за всички услуги преди и след продажбата, включително за отдаването на имота ви под наем.

Етаж
2
брой етажи
3
вид
2+kk
изглед към морето
Да
Площ
70 m2
използваема площ
57 m2
Тераса
13 m2
гараж
Да
Басейн
2 басейна
паркинг
Да
изба
Да
Рецепция
Рецепция
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00