Луксозна вила с плувен басейн, модерна нова сграда в Затон

Nin,Zaton, Хърватия – ID 13131
1,150,000 €
Площ 353 m2
вид 5+kk
Море 1 200 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Луксозна вила с плувен басейн в Затон за продажба. Това е модерна нова сграда. Вилата е напълно обзаведена и оборудвана. Тя е с модерен интериорен и екстериорен дизайн.

Къщата се състои от приземен и първи етаж.

Първият етаж се състои от коридор, тоалетна, перално помещение, спа зона, фитнес зала, кухня с трапезария и хол и покрита тераса. Терасата на приземния етаж е декорирана с плувен басейн с площ 30 кв. м.

Освен това вътрешно стълбище води до втория етаж, където има коридор, четири спални, всяка със собствена баня и лоджия.

Общата използваема площ, включително басейна, е 353,14 m2.

Площта на земята е 707 м2.

В двора има четири паркоместа, две от които са покрити.

Разстоянието на този имот до морето и до центъра на града е 1,2 км.

Пълното обзавеждане и оборудване е включено в цената.

Басейнът е отопляем, облицован с фолио.

Изграден е от блокове от термоустойчиви тухли. Топлоизолация на фасадата с 10 см полистирол. Подовите настилки се състоят от плочки и паркет. Прозорците са PVC с щори и мрежи против комари. Подово отопление в цялата къща с помощта на термопомпи. Климатиците са в дневната и спалните. В къщата има и камина. В двора има барбекю. Освен това е инсталирано автоматично напояване на зеленината.

Затон е малко туристическо място, идеално за истинска почивка и релаксация от стреса на ежедневието. Разположен е между два исторически града - Нин (2 км) и Задар (12 км).

Представлява уникална комбинация от далматинска архитектура, приятен средиземноморски климат, запазена природа, богато културно-историческо наследство и оживено туристическо ежедневие.

Пясъчните плажове, засенчени от вековни борови дървета, са идеални за семейства с деца. Ако искате да намерите спокойствие, кристално чисто море, чисти подводни води, сянка на борови гори, незабравими залези, то Затон е идеалното място за вашата почивка.

брой етажи
2
вид
5+kk
изглед към морето
Да
Площ
353 m2
площ на парцела
707 m2
използваема площ
323 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
180 m2
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00