Модерен обзаведен апартамент с гледка към морето, джакузи и градина - Privlaka

Privlaka, Хърватия – ID 13015
375,000 €
Площ 124 m2
вид 4+kk
етаж 3/3
Море 140 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Триетажен апартамент с градина и гледка към морето в Привлака. Цената включва джакузи, барбекю и мебели. Този апартамент може да се сравни с терасовидна къща. В същата сграда има още 6 апартамента, всеки с отделен вход и градина.

Първият етаж се състои от коридор, баня, кухня с трапезария и хол и покрита тераса. Стълбище води до втория етаж, където има коридор, 3 спални, баня и непокрита тераса. Друго стълбище води до втория етаж, където има оборудвана кухня, тоалетна и покрита тераса. Общата нетна използваема площ на апартамента е 115,89 м2. Освен това към апартамента има градина с площ 32,25 м2 и 2 паркоместа.

Общата нетна използваема площ на апартамента с градината и паркоместата е 124,76 м2.

Разстоянието на този имот до морето е 140 м, а до центъра на града - 1,3 км.

Пълното обзавеждане е включено в цената. Апартаментът е модерно обзаведен. На терасата на втория етаж има джакузи. Кухнята е оборудвана както на приземния, така и на втория етаж. В градината има барбекю.

Изграждане от блокове от термоустойчиви тухли. Пластмасови прозорци с щори и мрежи против комари. Топлоизолация на фасадата с 6 см полистирол. Подовите настилки се състоят от плочки. Климатик във всекидневната и в коридора на етажа. Освен това има комин.

Privlaka е малко рибарско и туристическо градче, само на 15 минути път с кола от град Задар. Разположен е на голям пясъчен полуостров между кралския град Нин и остров Вир. Чистото море и дългите, плитки пясъчни заливи са идеални за перфектна почивка. Градът предлага цялата необходима инфраструктура за комфортен и качествен живот: магазини, ресторанти, поща, бърза помощ. Любителите на спорта и отдиха, които искат да опитат ветроходство или сърф, ще намерят своя рай в близките селища. Всичко, от което се нуждаете за една спокойна и релаксираща семейна почивка в средиземноморски стил, може да намерите тук.

Инвестирайте в модерен и комфортен дом в красивата Привласия, където ще намерите не само тишина и спокойствие, но и всички необходими удобства и услуги.

Етаж
3
брой етажи
3
вид
4+kk
изглед към морето
Да
Площ
124 m2
използваема площ
115.89 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00