Модерен, обзаведен пентхаус с тераса на покрива и плувен басейн в Бибине

Bibinje, Хърватия – ID 14501
Площ 201 m2
вид 3+kk
етаж 3/3
Море 100 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба модерен пентхаус с покривна тераса и басейн, разположен на втория етаж на нова сграда в Бибине. Този апартамент със западно изложение е разположен само на 100 метра от морето и на 400 метра от центъра на града, като предлага перфектната комбинация от спокойствие и достъпност до всички услуги.

Апартаментът се състои от коридор, кухня, свързана с трапезария и дневна, две спални, две бани и лоджия. Вътрешно стълбище води до покривна тераса с площ 100 кв. м, където има басейн с площ 20 кв. м. От покривната тераса и от апартамента се разкрива прекрасна гледка към морето. Общата използваема площ на апартамента, включително аксесоарите, е 201,37 m², което включва и място за паркиране пред къщата и складово помещение на покривната тераса.

Този апартамент е идеален за тези, които търсят луксозен живот на брега на морето с всички удобства. Басейнът и голямата тераса предоставят възможност да се отпуснете и да се насладите на гледката към Адриатическо море. Близостта до плажа и центъра на града го прави чудесен избор за семеен живот и инвестиция в туристически имот под наем. Освен това при покупката на този имот не е необходимо да се плаща данък върху недвижимите имоти, което е допълнително финансово предимство.

Сградата е построена с висококачествени материали, има бетонни стени и е снабдена с топлоизолация (10 см полистирол). Прозорците са изработени от PVC и алуминий, снабдени са с троен стъклопакет и електрически щори. Подовете са покрити с качествени плочки. В апартамента са инсталирани 3 климатика, в дневната и спалните. Банята е оборудвана с подово отопление. Входната врата е с противовзломна и пожароустойчива защита.

Бибине е живописно градче югоизточно от историческия Задар, което предлага повече от 4 км брегова линия с красиви алеи и плажове. Бибине е идеалното място за тези, които искат да съчетаят почивката край морето с активен начин на живот. Околностите предлагат идеални условия за колоездене, ветроходство, гмуркане и други спортове. Градът предлага много ресторанти с местни специалитети, кафенета и магазини, които осигуряват комфортен живот както на местните жители, така и на туристите.

В Бибине се намира и Марина Далмация, едно от най-големите яхтени пристанища на Адриатическо море, което привлича любители на ветроходството от цял свят.

Нашата компания Mojenemovitostumore ще ви осигури пълно обслужване в областта на недвижимите имоти и съдействие при избора и покупката на мечтания имот. Специализирани сме в областта на луксозните недвижими имоти в Хърватия и благодарение на нашия опит ще ви помогнем да намерите идеалния апартамент или къща на брега на морето, които ще отговорят на вашите очаквания.

Свържете се с нас още днес за повече информация и за организиране на оглед на този уникален имот

Етаж
3
брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
201 m2
използваема площ
80.13 m2
Тераса
100.09 m2
балкон
Да
Басейн
басейн
паркинг
Да
изба
Да
Магазин
1 km
Лекар
600 m
Кафене
750 m
Ресторант
110 m
Бар
420 m
Детска градина
210 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00