Нов апартамент на партерния етаж на модерна нова сграда в близост до плажа Мали Дубровник в Повляна на остров Паг.

Povljana, Pag, Хърватия – ID 14353
198,000 €
Площ 98 m2
вид 2+kk
етаж 1/3
Море 330 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 1155 €
Годишен доход: 7.0%

Предлагаме за продажба тристаен апартамент (S1) на партерния етаж на модерна нова сграда, разположена в близост до плажа Мали Дубровник в Повляна на остров Паг, само на 350 метра от плажа.

Апартаментът включва дневна, баня, спалня, просторна тераса с площ 17 m² и красива градина с площ 39 m² с външно барбекю и душ, което го прави идеално място за отдих на открито и приятни събирания със семейството или приятелите. Апартаментът включва и паркомясто с гнездо за зареждане на електрически автомобили, което е свързано с електромера на апартамента, което гарантира удобство и икономия на енергия.

Повляна се намира на живописния остров Паг, той е популярно място заради красивите си плажове, чистото море и спокойната атмосфера. Градът предлага цялата необходима инфраструктура, включително магазини, ресторанти и спортни съоръжения. Повляна е и чудесна база за разглеждане на околностите на остров Паг, известен с уникалната си природа, прочутите си дантели и сирене.

Ако търсите имот в това привлекателно място, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите идеалния апартамент или къща за вашите нужди. Предлагаме професионални съвети и съдействие по време на целия процес на закупуване на имот, за да ви помогнем да намерите мечтания дом на брега на морето.

Етаж
1
брой етажи
3
вид
2+kk
Площ
98 m2
използваема площ
90 m2
Тераса
17 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00