Нов апартамент с 2 спални в тих район близо до Шибеник, Хърватия

Šibenik, Bilice, Хърватия – ID 14770
259,000 €
Площ 103 m2
вид 3+kk
етаж 2/2
Море 400 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Този красив, новопостроен и напълно оборудван луксозен апартамент се намира в тих район на Билице, близо до Шибеник, само на 400 метра от морето. Той е идеален за тези, които искат да избягат от шума и суетата на града, но в същото време да бъдат само на няколко минути от всички предимства, които предлага Шибеник.

Апартаментът се намира в модерно проектирана сграда, която е разположена на парцел с площ 448 m². Имотът предлага 103,42 m² жилищна площ, която включва 2 просторни спални, едната от които има собствена баня и гардеробна, модерна и просторна дневна с кухня и трапезария и красива тераса с гледка към околността.

Апартаментът има собствен вход и е оборудван с най-новите технологии и материали.

Изборът на първокласни материали личи на всяка крачка. Къщата е оборудвана с най-новите прозорци и стъклени профили с UV защита, за да се осигури енергийна ефективност. Освен това са монтирани ролетни щори с електрическо задвижване и коминни тела. Интериорът включва подово отопление и охлаждане, висококачествени керамични плочки "Florim" и модерна кухня от DOIMO CUCCINE.

Билице е живописно селце, разположено на брега на езерото Проклян, само на 5 км от историческия център на Шибеник. Това тихо място предлага красиви природни пейзажи, чисто море и удобен достъп до всички услуги. Градът е отлично достъпен с автомобил и се намира само на 45 минути от международното летище в Сплит. Благодарение на това удобно местоположение имотът е лесно достъпен дори за чуждестранни туристи.

Шибеник е един от най-красивите и исторически важни градове на Адриатическото крайбрежие. Той предлага множество удобства, включително училища, медицински заведения, магазини, кафенета и ресторанти, които са само на 10 минути път с кола от имота. Градът е известен с уникалната си история, красивите си плажове и достъпа до националния парк Крка, което го прави идеално място за живеене и почивка.

Хърватия се е превърнала в една от най-популярните дестинации за инвестиции в недвижими имоти в Европа. Тя предлага не само красива крайбрежна ивица и чисто море, но и стабилна икономическа среда и развиващ се туристически сектор. Притежаването на имот в Хърватия, особено в близост до Шибеник, носи предимства както за лично ползване, така и като инвестиционна възможност за отдаване под наем през туристическия сезон.

Нашата компания Mojenemovitostumore.cz е специализирана в продажбата на недвижими имоти на най-красивите места край морето. Предлагаме пълна подкрепа при избора, правни консултации и административен процес. С нашите познания за пазара и индивидуален подход ще ви помогнем да намерите идеалния имот, който да отговаря на всички ваши изисквания.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за да организираме личен оглед на този красив апартамент в Билич. Ако тази оферта не отговаря на вашите очаквания, с удоволствие ще ви потърсим други имоти според вашите конкретни изисквания в района на Шибеник, Далмация или други красиви места по хърватското крайбрежие.

Етаж
2
брой етажи
2
вид
3+kk
Площ
103 m2
използваема площ
95 m2
Тераса
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00