Нов апартамент с градина за продажба в Примостен

Primošten, Хърватия – ID 14586
170,000 €
Площ 52 m2
вид 2+kk
етаж 1/3
Море 850 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба модерен апартамент в нова сграда, разположена в тиха част на Примостен в района на Рупе, само на 850 м от морето, плажа и центъра на града.

Апартаментът е разположен на партерния етаж на пететажна жилищна сграда и има вътрешна площ от 45 m². Разпределението на апартамента включва антре, спалня, баня, кухня, свързана с дневната, и тераса.

Към апартамента принадлежи и градина с площ 67 m², която осигурява приятна външна среда за отдих.

Удобства и технически стандарти:

Конструкция от стоманобетон с тухлен пълнеж POROTHERM, а преградните стени също са изработени от тухла.

Фасада: Изолационна система с плочи EPS с дебелина 10 см.

Прозорци и врати: PVC профили GEALAN S9000 в цвят антрацит, алуминиеви ролетни щори с електрическо задвижване, входна врата с охрана.

Санитарно оборудване: модерни тоалетни Geberit, електрическо подово отопление, керамични плочки против хлъзгане.

Отопление и охлаждане: мултисплит инверторна климатична система, подово отопление в банята.

Осветление: LED осветление в интериора, стълбището и екстериора, включително амбиентно LED осветление в градината.

Този апартамент в Примостен представлява идеална инвестиция за тези, които търсят тих живот с отличен достъп до морето и всички необходими услуги. Предимство е и собствената градина, която осигурява идеално място за отдих или дейности на открито. Близостта до плажовете и центъра на града гарантира, че всички удобства са на една ръка разстояние. Имотът е идеален и за отдаване под наем на туристи.

Примостен е един от най-красивите и търсени градове по хърватското крайбрежие. Той предлага живописни улички, исторически паметници и красиви плажове с чисто море. Градът може да се похвали с богато гастрономическо предлагане, кафенета и ресторанти, където можете да се насладите на традиционни далматински ястия. Примостен е идеално място както за постоянно живеене, така и за ваканционен престой.

Хърватия е една от най-популярните туристически дестинации в Европа, известна с чистото си море, красивите си плажове и богатата си култура. Страната предлага отлична инфраструктура, модерни услуги и много възможности за спортни и културни дейности. Крайбрежието на Хърватия е идеално за инвестиции в недвижими имоти поради постоянното нарастване на туристическия интерес и развитието на местните градове и курорти.

Нашата агенция за недвижими имоти предлага цялостно обслужване, за да улесни целия процес на закупуване на имот в Хърватия. Ние ще се погрижим за всичко вместо вас - от правните консултации до прехвърлянето на собствеността. Ще ви помогнем да намерите имот точно според вашите изисквания и ще гарантираме, че покупката ви ще бъде безпроблемна. Специализирани сме в областта на имотите на брега на морето и предлагаме широка гама от апартаменти, вили и къщи на различни места по адриатическото крайбрежие.

Етаж
1
брой етажи
3
вид
2+kk
Площ
52 m2
използваема площ
45 m2
Тераса
67 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00