Новопостроена фамилна къща в Медулин - чудесна инвестиция или удобен дом

Medulin, Medulin, Хърватия – ID 14539
405,000 €
Площ 120 m2
вид 4+kk
Море 500 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба модерна самостоятелна къща в тиха част на Медулин, само на няколко минути от морето. Тази къща е разположена на по-малък парцел, където има само три къщи, което гарантира уединение и спокойствие за бъдещите собственици.

Къщата е проектирана с акцент върху комфорта и модерния начин на живот и е разделена на две нива.

Първият етаж включва коридор, складово помещение, баня, антре, една спалня и просторна дневна с кухня с директен достъп до покритата тераса, идеална за релакс.

Първият етаж предлага три спални, всяка от които със собствена баня и балкон.

Къщата ще бъде оборудвана с термопомпа за отопление, климатик и прозорци с пластмасова дограма, което гарантира комфортен престой през цялата година. Включени са и две паркоместа в имота. Завършването е планирано за пролетта на 2024 г., така че скоро ще можете да обитавате този нов дом.

Медулин предлага всичко, което бихте могли да пожелаете в един имот на морето. Близостта до плажа, чистото море и красивата околност правят това място идеално за семеен отдих, но и за постоянно живеене. Притежаването на имот в такава популярна дестинация носи не само комфорт, но и отлична възможност за инвестиция, независимо дали за лично ползване или за отдаване под наем на туристи.

Медулин е един от най-популярните курорти на полуостров Истрия, известен с дългогодишната си традиция на гостоприемство, красиви плажове и чисто море. Освен това той предлага множество спортни и развлекателни дейности, включително водни спортове, колоездене и пешеходен туризъм. Местните ресторанти с традиционна истрийска кухня ще зарадват всеки гастроном. Медулин е идеално място както за лятна почивка, така и за постоянно живеене, благодарение на отличната си инфраструктура и лесния достъп до други интересни места в региона.

Хърватия е популярна дестинация за покупка на недвижими имоти, особено благодарение на красивата си природа, историческото наследство и благоприятния климат. Истрия е един от най-желаните региони за съчетаване на спокойна среда със съвременни удобства и отлични транспортни връзки. Инвестицията в имот в Хърватия е не само гаранция за качествен живот, но и чудесна възможност за инвестиция.

Защо да купувате от Mojenemovitostumore: морето ще ви помогне да намерите идеалната къща или апартамент. Ние предлагаме професионални услуги, правни консултации и съдействие по време на целия процес на покупка. Възползвайте се от нашия опит, за да намерите идеалния дом в Хърватия.

Ако се интересувате от тази къща в Медулин, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за да организираме оглед на този чудесен имот

брой етажи
2
вид
4+kk
Площ
120 m2
площ на парцела
50 m2
използваема площ
117 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
балкон
Да
застроена площ
45 m2
паркинг
Да
Магазин
640 m
Лекар
1 km
Кафене
1 km
Ресторант
920 m
Бар
1 km
Детска градина
820 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00