Продава се къща с плувен басейн на възвишение с красива гледка към морето, Водице

Vodice, Хърватия – ID 13117
595,000 €
Площ 400 m2
вид 7+kk
Море 700 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба двуфамилна къща S1 в нова сграда, която се намира в нова жилищна зона на Водице.

Този имот, който се намира само на 700 метра от плажа и на 900 метра от центъра на града, ви позволява да избягате от градската суета и стреса, като същевременно останете само на няколко минути от всички предимства, които Водице предлага.

Къщата е разположена на три нива, което осигурява повече неприкосновеност на личния живот и повече жизнено пространство.

Красива тераса, идеална за релаксация и почивка, с изглед към морето и околността.

Плувен басейн и градина: Къщата разполага със собствен плувен басейн с площ 19,50 m² и голяма частна градина с площ 174,50 m², която ще бъде оградена и озеленена според проекта.

Атрактивен проект с модерен дизайн и гледка към морето от всички етажи.

Ще бъдат използвани качествени материали и оборудване: фасада от полистирол с дебелина 10 см, противопожарни и блиндирани входни врати, PVC дограма, електрически ролетни щори, вградени мрежи против насекоми, подово отопление, климатик, модерни санитарни помещения в баните, качествени подови настилки, стъклени парапети.

Къщата разполага със собствено външно паркомясто.

Разпределение

Приземен етаж.

1-ви етаж: Състои се от коридор, стълбище, баня, кухня с трапезария и дневна с излаз на покрита тераса с изглед към морето.

2-ри етаж: Състои се от коридор, баня, спалня 2 с излаз на тераса и спалня 3 със самостоятелна баня и излаз на тераса.

Предлага се и втора част на къщата, S2 от 223,74 кв.м, частен басейн от 22,05 кв.м и голяма частна градина от 184,80 кв.м, която ще бъде оградена и озеленена според проекта.

Водице е популярен морски курорт, известен с красивите си плажове, богата история и приятелска атмосфера. Той предлага широка гама от развлекателни дейности, ресторанти, кафенета и магазини, които да задоволят нуждите на всички посетители.

Купувачът е освободен от плащането на 3% данък върху прехвърлянето на недвижими имоти.

Очакваната дата за нанасяне е юни 2025 г.

Не пропускайте тази уникална възможност да притежавате модерна полумасивна къща с басейн и спираща дъха гледка към морето в тихото място на Водице. Свържете се с нас още днес за повече информация и оглед.

брой етажи
3
вид
7+kk
изглед към морето
Да
Площ
400 m2
площ на парцела
174.5 m2
използваема площ
194.25 m2
Тераса
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
85 m2
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00