Реновирана, обзаведена къща в южната част на остров Вир, на 250 м от пясъчния плаж

Vir, Хърватия – ID 14171
435,000 €
Площ 102 m2
вид 4+kk
Море 250 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Продава се къща в южната част на остров Вир.

Къщата е разположена в тиха уличка, която води до един от най-красивите пясъчни плажове на острова - плажът Жадро, който се намира само на 250 метра от къщата. До центъра на Вир се стига пеша за 5 минути. Улицата е тиха и не много оживена, което гарантира спокоен живот.

Къщата е реновирана и разполага с всички необходими разрешителни и връзки.

С обща жилищна площ от 102 м², къщата предлага просторна кухня с трапезария и хол, три спални, баня, складово помещение, голяма тераса и гараж.

Парцелът с площ 390 m² е грижливо поддържан и включва голямо каменно барбекю, поцинкована покрита пергола за 6 превозни средства, зелени площи, маслинови дървета и лозя.

Целият парцел е ограден със стена, а входът е оборудван с поцинкована метална порта. В парцела има и кладенец.

Налични са всички комунални услуги, включително вода, канализация, електричество и телевизия.

Къщата е изолирана с 5-сантиметров слой полистирол, на покрива има изолация с дебелина 20 см. Прозорците са изработени от PVC с вградени мрежи против насекоми.

Къщата е построена с качествени материали и се намира в тиха част на острова, където няма шум. Намира се само на 3 минути пеша от морето и на 5 минути от центъра на Вира.

Къщата има валидно разрешително за строеж и е напълно узаконена. Собствеността е 1/1, без тежести.

Вир е популярна туристическа дестинация с красиви плажове и богато предлагане на развлекателни дейности. С удобното си местоположение и всички удобства, тази къща е идеална за семеен живот или като инвестиционна възможност за отдаване под наем.

Ако имате специфични изисквания към имота, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите идеалната къща или апартамент на Вир или в близост до него. Предлагаме професионален съвет и съдействие по време на целия процес на покупка на имот.

брой етажи
2
вид
4+kk
Площ
102 m2
площ на парцела
390 m2
използваема площ
102 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
застроена площ
85 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00