Апартамент с гледка към морето и плажа в Рогозница

Rogoznica, Хърватия – ID 14231
250,000 €
Площ 74 m2
вид 3+kk
етаж 3/3
Море 350 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба апартамент с красива гледка към морето в Рогозница. Този апартамент с обща площ от 64 m² се намира на втория етаж и включва гаражно паркомясто в сутерена от 10,35 m².

Разпределение на апартамента: входно антре, просторна дневна, свързана с кухня, две спални, баня, отделна тоалетна и лоджия. От всички стаи се разкрива спираща дъха гледка към залива и околните острови, което придава на апартамента неповторима атмосфера. Апартаментът се продава напълно обзаведен, което дава възможност за незабавно нанасяне без допълнителни инвестиции.

Рогозница е живописен крайбрежен град на далматинското крайбрежие, който е известен с красивите си плажове, спокойната атмосфера и близостта до атрактивни дестинации като Шибеник и Сплит. Той е идеално място за тези, които търсят спокойна среда за почивка или постоянно пребиваване, с достъп до всички съвременни услуги и възможности за отдих.

Ако търсите имот в този район, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите идеалния апартамент или къща за вашите изисквания. Предлагаме професионален съвет и съдействие по време на целия процес на закупуване на имот, за да ви помогнем да намерите мечтания дом на брега на морето.

Етаж
3
брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
74 m2
използваема площ
64 m2
балкон
Да
гараж
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00