Атрактивен парцел за строителство с гледка към морето - Примостен, Хърватия

Primošten, Хърватия – ID 14521
180,000 €
Площ 870 m2
Море 2 000 m
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба атрактивен парцел за строителство с размери 43 x 20 м, разположен само на 2000 метра от морето в популярната туристическа дестинация Примостен. Парцелът е с равна форма, което значително намалява разходите за изкопни работи и подготовка на терена за строителство.

Парцелът има отличен достъп по асфалтов път, а в непосредствена близост има ток и вода. Благодарение на местоположението си и гледката към морето този парцел е идеален за изграждане на ваканционен дом или туристически обект, като представлява чудесна възможност за инвестиция в този бързо развиващ се район.

Този строителен парцел предлага гледка към морето, което го прави идеален избор за тези, които търсят спокойно място за построяване на къща за отдих или туристическа употреба. Примостен е популярна дестинация за туристите, което увеличава потенциала за краткосрочни наеми. Освен това равният терен премахва необходимостта от скъпо озеленяване, което спомага за намаляване на разходите за строителство.

Примостен е едно от най-красивите места на адриатическото крайбрежие, известно с историческите си улици, красивите плажове и чистото море. Това място предлага отлична туристическа инфраструктура, но в същото време запазва спокойствието и автентичната атмосфера на далматинското крайбрежие. Примостен е идеална дестинация за тези, които търсят спокойна и активна почивка, и е лесно достъпен от по-големи градове като Шибеник или Сплит.

Хърватия е популярна дестинация за покупка на имот поради стабилния си пазар и красивата си брегова линия. Райони като Примостен са привлекателни не само за притежаване на собствен дом, но и като инвестиция поради голямото търсене на туристически жилища през летния сезон. Хърватия предлага качествена инфраструктура и е лесно достъпна от цяла Европа, което я прави отличен избор за чуждестранни инвеститори.

Нашата агенция за недвижими имоти Mojenemovitostumore ще ви предостави цялостно обслужване при покупка на земя и имоти в Хърватия. Ние ще ви помогнем да изберете идеалния имот, ще уредим всички формалности и ще бъдем с вас през целия процес на покупка.

Свържете се с нас за повече информация относно този парцел за строителство или други атрактивни оферти за недвижими имоти в Хърватия

изглед към морето
Да
Площ
870 m2
Магазин
1 km
Лекар
9 km
Кафене
2 km
Ресторант
1 km
Бар
2 km
Детска градина
2 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00