Луксозна, оборудвана и обзаведена вила с плувен басейн и два отделни апартамента в Билице до Шибеник

Šibenik, Bilice, Хърватия – ID 14877
649,000 €
Площ 238 m2
вид 6+1
Море 400 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба модерна луксозна вила, разположена на тихо място в Билице, близо до град Шибеник.

Този атрактивен имот е идеален за тези, които търсят тиха среда, но в същото време искат да са близо до всички градски услуги - само на 10 минути път с кола от центъра на Шибеник.

Вилата е нова сграда с модерен дизайн и най-високи стандарти за качество на строителството.

Вилата е построена върху парцел от 448 м² и предлага два етажа с възможност за лесно разделяне на два отделни апартамента. Общата нетна използваема площ на вилата е 238,22 m². Тя включва и подземен етаж с площ 35,83 m², който включва сервизно помещение и склад. Имотът е на етап довършителни работи и ще бъде готов за обитаване през ноември 2024 г.

Първият етаж (апартамент S1) е с обща използваема площ от 134,80 m² и включва просторна дневна, свързана с кухня и трапезария, две спални, едната от които има собствена баня и гардеробна, другата баня, перално помещение и входно антре. От дневната има директен достъп до покритата тераса с електрическа пергола, откъдето има достъп до открития басейн с площ 27 m² и озеленената градина с лятна кухня и външен душ.

Първият етаж (апартамент S2) с използваема площ от 103,42 m² има собствен вход, но може да бъде свързан с вътрешно стълбище с приземния етаж. Тази част на вилата разполага с дневна, кухня, две спални, едната от които има собствена баня и гардеробна, втора баня и достъп до просторна тераса с гледка към околността.

Вилата е оборудвана с висококачествени материали и технологии за максимален комфорт. Стените са изолирани с 10-сантиметров слой каменна вата, прозорците са с модерни алуминиеви рамки с троен стъклопакет, електрически щори и подготовка за мрежи против насекоми. В цялата вила е инсталирано подово отопление и охлаждане на водна основа, осигурени от термопомпи. Има също климатици Daikin и фотоволтаични панели на покрива с мощност 3,69 kW. Басейнът е оборудван с електролиза за пречистване на водата, хидромасажни дюзи и е облицован с керамични плочки Florim, които придават на водата красив тюркоазен оттенък.

Билице е живописно място, разположено в близост до националния парк Крка и езерото Проклян, което е свързано с река Крка и морето. Това място е идеално за любителите на природата и водните спортове. Наблизо има малък пристан за лодки, което го прави чудесен избор за любителите на лодки. Транспортната достъпност е отлична - магистралата е само на няколко минути, а международните летища в Задар и Сплит са на около 50 км.

С Mojenemovitostumore ще получите професионално обслужване при покупка на имот в Хърватия. Нашата оферта включва различни видове имоти на атрактивни места край морето, независимо дали търсите инвестиция, ваканционен дом или постоянно жилище. Нашият опит на пазара на недвижими имоти ви гарантира сигурна и безпроблемна покупка на мечтания имот.

Свържете се с нас за повече информация или за организиране на оглед на тази луксозна вила.

брой етажи
3
вид
6+1
Площ
238 m2
площ на парцела
448 m2
използваема площ
230 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
100 m2
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00