Продава се луксозен апартамент на 1-ви етаж с тераса в Bilice, Шибеник

Šibenik, Bilice, Хърватия – ID 14770
279,000 €
Площ 103 m2
вид 3+kk
етаж 2/2
Море 400 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба красив и напълно оборудван луксозен апартамент, разположен в тихия град Билице, близо до Шибеник.

Имотът предлага идеалната комбинация от спокойствие, комфорт и природна среда, докато град Шибеник с всички удобства е само на 10 минути път.

Апартамент S2 с площ от 103,42 m² се намира на първия етаж и има собствен отделен вход, което гарантира максимално уединение. Апартаментът се състои от две спални, едната от които има собствена баня и гардеробна, втора баня, перално помещение, просторна дневна с кухня и трапезария и директен достъп до красива тераса. Изисканото вътрешно разпределение предлага изобилие от пространство и удобства за комфортен начин на живот.

Вилата е оборудвана с най-новите материали и технологии. Прозорците и вратите са изработени от висококачествени алуминиеви профили с троен стъклопакет, които имат UV защита и намаляват отоплението. Прозорците са оборудвани с електрически щори с подготовка за мрежи против насекоми. Входните врати са противопожарни и блиндирани. Вилата е с топлоизолация от каменна вата с дебелина 10 см, а таваните са оборудвани с гипсокартонени тавани с елегантно скрити дръжки за пердета.

Интериорът е напълно обзаведен с мебели по поръчка, включително кухня DOIMO CUCINE, оборудвани бани и вградени гардероби. Къщата е енергийно ефективна с подово отопление и охлаждане, което осигурява комфорт през цялата година. Подовете са покрити с керамични плочки "Florim", а стълбището е облицовано с масивна дъбова дървесина. На покрива са монтирани фотоволтаични панели с мощност 3,69 kW, с подготовка за слънчеви колектори и електрически радиатори.

Сградата разполага и с апартамент S1 на партерния етаж с използваема площ от 134,08 m². Възможно е и закупуване на цялата сграда.

Билице е тихо и спокойно място в близост до националния парк Крка и езерото Проклян, което е свързано с река Крка и морето. Това място е идеално за любителите на природата и на водните спортове. В Билице има и малко пристанище за лодки. Транспортните връзки са отлични, с близък достъп до магистралата, а летищата в Задар и Сплит са само на 50 км.

Свържете се с нас за повече информация или за организиране на оглед на този изключителен имот в сърцето на природния рай!

Етаж
2
брой етажи
2
вид
3+kk
Площ
103 m2
използваема площ
99 m2
Тераса
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00