Продава се луксозен пентхаус с гледка към морето в Примостен - напълно обзаведен, с гараж и асансьор

Primošten, Хърватия – ID 14481
435,000 €
Площ 90 m2
вид 3+kk
етаж 3/3
Море 300 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба красив пентхаус на уникално място в Примостен. Този модерен апартамент се намира в чисто нова жилищна сграда, която е завършена преди две години, което гарантира, че новото строителство е в перфектно състояние. Пентхаусът е разположен на по-висок етаж на сградата с асансьор, което повишава комфорта на обитаване.

Апартаментът се предлага с просторно гаражно място, което е истинска рядкост в Примостен.

Апартаментът е с обща площ 90 м² и се състои от входно антре, две спални, баня, две тераси и дневна, свързана с кухня.

Всички помещения са напълно оборудвани и обзаведени с модерни мебели, така че апартаментът е готов за незабавно ползване. Всичко е ново и в перфектно състояние.

Едно от най-големите предимства на този пентхаус е спиращата дъха гледка. От терасата и дори от дневната и кухнята можете да се насладите на открита гледка към морето, островите и Примостен.

Тази гледка е наистина изключителна и никога не може да бъде засенчена.

Този пентхаус предлага не само луксозен живот, но и чудесна възможност за инвестиция. Примостен е една от най-популярните дестинации по хърватското крайбрежие благодарение на красивите си плажове, кристално чистото море и уникалната атмосфера. Изключителните гледки към Адриатическо море и островите гарантират, че този имот винаги ще бъде привлекателен както за собствениците, така и за потенциалните наематели.

Примостен е живописно крайбрежно градче, разположено между Шибеник и Сплит, известно с красивата си природа, чистото море и богатата си история. Градът предлага много ресторанти, кафенета и плажове, които са идеални за отдих и релаксация. Близостта на историческите паметници и отличната достъпност от околните градове превръщат Примостен в идеално място за постоянно живеене или почивка.

С Mojenemovitostumore предлагаме цялостно обслужване в областта на недвижимите имоти. Специализирани сме в областта на луксозните недвижими имоти по хърватското крайбрежие и сме готови да ви помогнем да намерите идеалния имот, който да отговаря на всички ваши изисквания. Ще осигурим безпроблемна сделка и ще ви помогнем с цялата правна и административна програма.

Ако се интересувате от този пентхаус в Примостен, моля, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация и за организиране на оглед. Този имот е уникална възможност за тези, които търсят луксозен живот с гледка към морето

Етаж
3
брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
90 m2
използваема площ
85 m2
Тераса
Да
балкон
Да
гараж
Да
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00