Луксозна, модерно обзаведена вила с изглед към островите Брач, Хвар и Корчула на Макарската ривиера

Split , Хърватия – ID 14565
Площ 300 m2
вид 5+kk
Море 200 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба модерна вила с прекрасна гледка към вътрешността на Сплит и островите Брач, Хвар и Корчула, разположена в изключителната местност Омис Марушичи, на търсената Макарска ривиера. Този имот е перфектната комбинация от модерен лукс и средиземноморска природа.

Вилата е оборудвана с най-новите технологии, включително асансьор и станции за зареждане на електрически автомобили. Зелените площи на покрива и перголите придават екологично измерение на имота и осигуряват приятен климат през цялата година.

На приземния етаж има покрит паркинг за три автомобила, а пред вилата са на разположение още четири паркоместа. За ефективното управление на енергията са предвидени сервизно помещение и енергоспестяваща система.

Първият етаж е посветен на СПА центъра, който включва хамам, сауна от известната марка Effegibi, хидромасажна вана за шестима души и напълно оборудван фитнес. Там е разположена и една спалня.

Вторият етаж предлага просторна дневна с директен достъп до терасата, кухня и три луксозни спални, всяка със собствена баня. Терасата с отопляем плувен басейн (18 x 3,8 м) и хидромасажна пейка предоставя уникална гледка към морето.

Покривната тераса с площ 93 кв. м предлага място за лятна кухня, биоклиматични перголи и зона за релакс с безпрепятствена гледка към Адриатическо море и околните острови.

Притежаването на тази вила ще ви осигури изключителен начин на живот на едно от най-красивите места на Адриатическо море. Вилата е идеална за летен престой и целогодишно живеене, с гледка към морето, достъп до плажа и съвременни удобства. Екологичните технологии и енергийната ефективност гарантират не само лукс, но и устойчив начин на живот.

Омис Марушичи е живописно място на Макарската ривиера, известно с красивите си плажове, кристално чисто море и живописна природа. Районът е идеален за любителите на средиземноморския начин на живот, които ценят както спокойствието, така и близостта до културни и исторически обекти. Омис е и отправна точка за различни спортни дейности, включително пешеходен туризъм и водни спортове.

Хърватия е популярна дестинация поради природната си красота, богатата си култура и отличната си инфраструктура. Имотите по хърватското крайбрежие са високо ценени и представляват чудесна инвестиционна възможност за тези, които търсят изключително място за постоянен дом или ваканционно жилище.

Нашата агенция за недвижими имоти е специализирана в продажбата на луксозни имоти на брега на морето и предоставя цялостно обслужване - от правните консултации до уреждането на всички документи. Ако търсите имот в Хърватия, свържете се с нас. Ние можем да ви помогнем да намерите мечтания дом или възможност за инвестиция.

брой етажи
3
вид
5+kk
изглед към морето
Да
Площ
300 m2
площ на парцела
497 m2
използваема площ
298 m2
Тераса
Да
балкон
Да
гараж
Да
Басейн
Да
застроена площ
140 m2
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00