Луксозна вила с покривна тераса и басейн само на 190 метра от морето във Водице, Шрима

Vodice Srima, Хърватия – ID 14684
629,000 €
Площ 350 m2
вид 4+kk
Море 190 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба модерна и луксозно обзаведена вила с плувен басейн и покривна тераса, разположена в тих район на Шрима, близо до град Водице, само на 190 метра от красивото адриатическо крайбрежие.

Тази просторна двуетажна вила с полезна площ от 188,68 m² предлага първокласни удобства и съоръжения за комфортен живот, където е обърнато максимално внимание на уединението и детайлите както в интериора, така и в екстериора.

Вилата е разположена на три етажа: приземен етаж, първи етаж и покривна тераса.

Приземният етаж е проектиран като социална зона с просторна дневна, кухня и трапезария, водещи към покрита тераса с басейн. Градината с площ 153 m² предлага много място за отдих и летни събирания със семейството или приятелите. На приземния етаж са разположени също практичен килер, тоалетна и входно антре.

На втория етаж са разположени три удобни спални и две модерни бани. Акцентът на тази вила е покривната тераса с площ 60,27 m², оборудвана с лятна кухня, килер и джакузи, от която се открива впечатляваща гледка към морето и околността.

Тази къща е построена с най-висококачествени материали и в съответствие с най-новите строителни стандарти. Характеристиките включват блиндирани врати, ALU асансьор и плъзгащи се стени с електрически задвижвани щори, мрежи против комари, стъклени парапети, електрическо подово отопление в баните, кухнята, дневната и трапезарията, климатик и TV/SAT връзка във всички стаи. Топлата вода се осигурява от бойлер, а инфраструктурата за видеонаблюдение с две външни камери също е изградена. Екстериорът на къщата включва плувен басейн с размери 6,4 х 3,7 м, покрит с качествени керамични плочки и оборудван с подводно осветление, осигуряващ перфектния оазис за летните дни.

Притежаването на имот на брега на морето в Хърватия носи уникални предимства - не само имате достъп до красиви плажове и кристално чисто море, но и инвестирате в стабилен и привлекателен район с висока възвръщаемост. Имотите на места като Водице са все по-търсени както за постоянно жилище, така и като инвестиция с цел почивка. За любителите на водните спортове има широка гама от дейности като ветроходство, гмуркане и гребане. Популярни са и разходките с лодка, които ви позволяват да изследвате крайбрежието и околните острови.

Водице е оживен и популярен туристически град с богата инфраструктура. Той се намира на 12 км от историческия град Шибеник и е лесно достъпен както по шосе, така и по въздух. Международното летище в Сплит е на около 70 км, а летището в Задар - на около 60 км, което позволява удобно пътуване от Чехия. Водице се гордее с дълга плажна алея с отличения с награди плаж Plava Plaža, който е удостоен с престижния Син флаг за чистота и качество на морето. Крайбрежната алея е осеяна с борови гори и предлага разнообразие от ресторанти, барове и кафенета. През лятото тук се провеждат различни културни и социални събития, което превръща Водице в един от най-популярните курорти по хърватското крайбрежие.

Хърватия е дестинация, която привлича със своята природна красота, чисто море и богата история. Тя предлага безброй възможности за отдих, спорт и разглеждане на културни забележителности. В допълнение към красивите плажове и живописните заливи, Хърватия е дом на няколко национални парка, като Национален парк Крка и Плитвичките езера, които са сред най-големите природни съкровища в Европа. Благодарение на своята достъпност, гостоприемство и безопасна среда Хърватия е едно от най-добрите места за покупка на имот на морето.

Mojenemovitostumore е специализирана в продажбата на луксозни имоти в крайбрежните райони на Хърватия. Ние предлагаме широка гама от вили, апартаменти и къщи с изглед към морето, които ще задоволят и най-взискателните клиенти. С дългогодишния си опит и задълбочени познания за пазара на недвижими имоти ние ще ви осигурим цялостно обслужване от първоначалната консултация до окончателното прехвърляне на собствеността. Нашата цел е да изпълним представата ви за идеалния имот на брега на морето и да ви осигурим безпроблемна и сигурна покупка.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация за тази красива вила във Водице или за търсене на други имоти в Хърватия. Ние ще ви помогнем да намерите мечтания дом на брега на морето и ще ви осигурим професионална подкрепа на всяка стъпка от покупката.

брой етажи
3
вид
4+kk
Площ
350 m2
площ на парцела
200 m2
използваема площ
188.68 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
60 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00