Луксозни апартаменти в Майорка в близост до красиви плажове и голф игрище. Последният етап от продажбата!

Mallorca, Испания – ID 14505

Нови апартаменти за продажба в голям комплекс в Майорка

Последна фаза на продажба!

Не пропускайте възможността да закупите апартамент в една от най-красивите части на Майорка.

Това уникално строителство предлага модерни апартаменти с 3 спални с площ 61,35 кв. м в средиземноморски стил, в който преобладава бялото, а всеки детайл е проектиран с оглед на високите стандарти за качество. Комплексът е разположен сред обширни градини с типична местна флора, два големи плувни басейна и отличен достъп до слънчевия климат на Майорка.

Апартаментите са с различна ориентация, така че можете да изберете подходящия за вашите нужди. Всеки апартамент предлага дневна с кухня, 2 спални, 2 бани и просторни тераси с красива гледка към озеленените градини, басейните и околността.

  • Апартаментите на партерния етаж разполагат и със самостоятелна тераса от 17,25 м2 със собствена градина от 79,84 м², идеална за почивка и релаксация.
  • Другите апартаменти разполагат с големи тераси от 17,25 м2, които ви позволяват да се насладите напълно на средиземноморския климат.

Качественото оборудване и модерните технологии осигуряват комфортен живот: климатик, аеротермия, двоен стъклопакет и енергоспестяващо LED осветление. Всеки апартамент се предлага с външно паркомясто, склад, достъп до асансьор и общи басейни.

Цените са от 355 000 евро.

Завършване на проекта:

  • Етапи I и II: продадени
  • Етап III: Блок 7 и 8 - продаден
  • Фаза IV: Блок 3 и 4 - септември 2025 г.

Разположение: Комплексът е разположен в живописен курорт с красиви плажове и заливи. В близост има яхтклуб и известно голф игрище с 18 дупки. Този район е идеално място както за семейна почивка, така и за тих и луксозен живот в Майорка. Той предлага и богати възможности за любителите на водните спортове и голфа, които ще задоволят и най-взискателните играчи.

Разстояния:

  • 55 км от летище Палма
  • 1 км от плажа

Малорка е не само рай за любителите на плажа и голфа, но и място, което е запазило традиционната си средиземноморска атмосфера. Чистите плажове с фин пясък, красивите заливи с кристално чиста вода и разнообразната природа превръщат този остров в изключително място за живот или отдих. Само на няколко крачки от комплекса се намират уютни ресторанти, барове и бутици, които допринасят за уникалния чар на района.

Предимства на покупката на имот в Испания:
Инвестирането в имот в Майорка ви дава не само чудесно място за почивка, но и благоприятни данъчни условия за чуждестранни инвеститори. Испания е привлекателна страна за дългосрочни инвестиции, особено на популярен остров като Майорка, където стойността на имотите продължава да расте. Освен това получаването на разрешение за пребиваване в Испания е сравнително лесно, което предлага допълнителни предимства за тези, които планират да прекарат повече време в тази средиземноморска перла.

Ние сме готови да ви помогнем с всички стъпки при закупуването на мечтания апартамент. Не се колебайте да се свържете с нас - ще се радваме да ви предоставим цялата информация и съвети, от които се нуждаете, за да изберете имот, който ще отговаря точно на вашите нужди.

Ние очакваме да се свържете с нас!

Басейн
басейн

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00