Луксозни апартаменти във фантастична резиденция с изглед към басейна и планината.

Alicante, Испания – ID 14452
Tози комплекс има още 1 единица
Получете най-добрата цена - ккупувайте директно от разработчика.
Представяме ви един изключителен проект за разработка, който гарантирано ще привлече вниманието ви. Този проект съчетава модерна архитектура, луксозни удобства и уникално местоположение, което осигурява спокойствието на голф средата и същевременно е в близост до оживеното средиземноморско крайбрежие. Насладете се на гледки към планината и голф игрището от комфорта на новия си дом, и всичко това с лесен достъп до плажовете и нощния живот. Този комплекс предлага комбинация от елегантност и спокойствие, която ще ви хареса.

Този великолепен комплекс предлага луксозни апартаменти с 3 и 4 спални, съчетаващи елегантност, комфорт и идеално местоположение за тези, които търсят идеалното място за живеене или инвестиция. Комплексът се състои от 72 ексклузивни апартамента и мезонета с градини, общ басейн за възрастни и детски басейн. Има също така детска площадка и други удобства, които ще позволят на семейството ви да се наслаждава на всичко в максимална безопасност и спокойствие.

Използваема площ: 99,25 м² - 127,09 м²
Тераси: 10,79 м² - 40,1 м²

Всички апартаменти в този великолепен комплекс разполагат с напълно оборудвани кухни с котлони, аспиратор и фурна, отопление на водата чрез аеротермална система, гладка бяла боя по стените и таваните, PVC прозорци и врати с двоен стъклопакет. Освен това всички апартаменти са оборудвани с климатици и отоплителни тела, както и с вградени гардероби във всички спални.

Апартаментите разполагат със собствен паркинг, общ басейн за възрастни и деца и многофункционална зала. Апартаментите на приземния етаж имат собствени градини, а апартаментите на мезонетите - големи тераси.

Терасите са идеални за целодневна трапезария и предлагат спираща дъха гледка към планините Сиера де лас Агилас или зашеметяващото голф игрище.

Комплексът разполага с малък супермаркет, ресторант и бар, клуб, фитнес център и тенис кортове. Благодарение на отличното си местоположение тази къща е само на 10 минути път с кола от златните плажове на Аликанте (20 км) и летище Аликанте (18 км)Наблизо се намира историческото село Монфорте дел Сид с множество местни забележителности.

Цена от 220 000 евро

Аликанте

Аликанте е един от най-популярните градове на средиземноморското крайбрежие, а неговите златни плажове и топъл климат привличат всяка година хиляди туристи и жители от цял свят. С модерната си инфраструктура, близостта до международното летище и оживената си култура Аликанте предлага идеалната комбинация за живот, почивка и инвестиция в имот. Градът е известен и с богатата си история, гастрономия и живописни крайбрежни алеи, което го прави уникална дестинация за тези, които търсят активен и качествен начин на живот край морето. Освен това Аликанте е само на кратко разстояние с кола от тихи райони като Аленда, където можете да се насладите на отдих край голф игрището, като същевременно сте близо до услугите и развлеченията на града.

Предимства на покупката на имот в Испания

Инвестирането в имот в Испания е чудесен избор не само заради слънчевото време и красивата околност, но и заради стабилния пазар на имоти. Испания предлага широк спектър от имоти - от луксозни вили до модерни апартаменти, а с относително достъпните цени е възможно да намерите имот, който ще отговаря на вашите нужди и бюджет. Нещо повече, притежаването на имот в Испания често е свързано с данъчни предимства и възможност за възвръщане на инвестицията чрез отдаване под наем. Гарантираната възвръщаемост е една от основните причини, поради които покупката на имот в тази страна е толкова популярна. Местоположението и начинът на живот на Испания я правят привлекателно място за постоянно пребиваване, сезонна почивка или изгодна инвестиция за бъдещето.

С Моят имот край морето можете да сте сигурни, че инвестицията в имот ще бъде лесна и безгрижна. Ние сме лидер на пазара с над 10 години опит и стотици доволни клиенти, които вече притежават своя имот на морето. Ние предлагаме богат избор от апартаменти и къщи в Испания, директно от предприемача, което ви гарантира най-добрите цени. Осигуряваме на нашите клиенти пълна подкрепа - от избора на имот, през правни и данъчни консултации, до управлението на имота след покупката. С нас инвестирате сигурно и с гарантирана възвръщаемост. Доверете се на професионалистите и направете първата стъпка към мечтаната къща на морето с Моят имот на морето!

изглед към морето
Да
Басейн
басейн
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00