Обзаведен мезонет с гледка към морето. в Лизнян, Истрия

Ližnjan, Хърватия – ID 14527
190,000 €
Площ 76 m2
вид 3+kk
етаж 3/3
Море 700 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба модерен апартамент от 3 стаи с обща площ от 76 m² в град Лижнян в Истрия. Апартаментът се намира на 3-ия етаж на тухлена къща, построена през 2012 г., и е разположен в тиха част на селото. Апартаментът е в отлично състояние и напълно обзаведен, което позволява незабавното му обитаване от септември 2024 г.

Разпределението на апартамента включва просторна дневна с кухненски бокс, две спални, баня и балкон с прекрасна гледка към морето. Към апартамента има паркомясто, което ще бъде оценено от собствениците на автомобили. Апартаментът е оборудван с електрическо отопление и локално отопление на твърдо гориво. Има и възможност за интернет връзка, което осигурява комфортен живот през цялата година.

Този апартамент е чудесен избор за тези, които търсят спокоен живот на брега на морето. Близостта до плажа - само на 700 метра от морето - ще зарадва любителите на плуването и престоя край водата. Мястото предлага всички необходими удобства, включително поща, магазини и други услуги, което гарантира комфортен живот в популярен морски район.

Лижнян е малък и живописен град в югоизточната част на Истрия, известен с богатата си история и природна красота. Това рибарско и туристическо пристанище предлага красиви плажове, чисто море и спокойна атмосфера, която е идеална за постоянно живеене и ваканционен престой. Близостта на природния парк "Каменяк" и историческия град Пула превръщат Лижнян в идеална дестинация за опознаване на културните и природните красоти на региона. Освен това отличната транспортна достъпност благодарение на близостта на магистралата и главните пътища позволява лесен достъп до други части на Истрия.

С Mojenemovitostumore ще получите пълно професионално обслужване при покупка на имот. Ние предлагаме професионални съвети при избора на мечтания имот на морето, включително правна помощ и осигуряване на безпроблемно прехвърляне на собствеността. Имаме дългогодишен опит в продажбата на имоти в Хърватия и осигуряваме лично отношение и професионална грижа по време на цялата сделка.

Ако търсите модерен апартамент с гледка към морето на тихо място, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще ви помогнем с оглед и ще ви предоставим цялата информация, от която се нуждаете, за да вземете решение за закупуване на този изключителен имот в Лизнян.

Етаж
3
брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
76 m2
използваема площ
73 m2
балкон
Да
паркинг
Да
Магазин
350 m
Лекар
540 m
Кафене
670 m
Ресторант
300 m
Бар
420 m
Детска градина
390 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00