Парцел за строителство с гледка към морето, Неготичи, Истрия

Šegotići, Хърватия – ID 14559
145,000 €
Площ 900 m2
Море 1 500 m
Сезон цял година

Предлагаме за продажба парцел за строителство с площ 900 m² в село Šegotići в Истрия.

Парцелът се намира на тихо място с красива гледка към морето и е готов за незабавно строителство. В парцела вече има ток и вода, което означава, че можете незабавно да започнете да реализирате плановете си за строителство.

Този парцел е чудесен избор за тези, които планират да построят семейна къща, вила или ваканционен имот в красива средиземноморска среда.

Имотът в Шеготичи предлага перфектна комбинация от спокойствие, природа и близост до морето. Получавате достъп до маслинови горички, лозя и красиви плажове, които са типични за Истрия. Парцелът вече е готов за строителство, което ви спестява време и разходи. Близостта на инфраструктурата, наличието на комунални услуги и тихата атмосфера превръщат това място в идеално място за живеене и отдих.

Шеготичи е живописно истрийско село, известно с традиционния си средиземноморски начин на живот и красивата си природа. Селото е разположено в близост до град Пула, което осигурява лесен достъп до всички необходими услуги, включително магазини, ресторанти и културни обекти. Това местоположение е идеално за тези, които търсят спокойна среда и същевременно искат да са близо до по-големи градове и плажове.

Истрия е популярна дестинация заради своите исторически паметници, маслинови горички и живописни села. Районът е известен с красивите си плажове, чистото море и широката гама от спортни и туристически дейности. Хърватия предлага отлични условия за инвестиции в имоти, независимо дали търсите втори дом, инвестиционна възможност или ваканционен имот.

Защо да купите от Mojenemovitostumore: покупка на имот. Ние ще ви помогнем с юридическо обслужване, прехвърляне на собствеността и уреждане на всички необходими документи. Разполагаме с широка гама от строителни парцели, вили и апартаменти в Хърватия и с удоволствие ще ви помогнем да намерите имот, който отговаря на всички ваши изисквания. С нашия опит в областта на недвижимите имоти ще осигурим гладък и безпроблемен процес на покупка.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация и за организиране на оглед!

изглед към морето
Да
Площ
900 m2
Магазин
8 km
Лекар
5 km
Кафене
3 km
Ресторант
1 km
Бар
4 km
Детска градина
3 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00