Парцел за строителство за продажба в Privlac близо до Задар - Изключително местоположение на брега на морето в Хърватия

Privlaka, Хърватия – ID 14468
348,000 €
Площ 1000 m2
Море 50 m
Сезон цял година

Предлагаме за продажба парцел за строителство с площ 1000 m² в търсената местност Скрапавац в живописното село Привлака, близо до Задар. Парцелът се намира на втория ред от морето, което осигурява лесен достъп до плажа и красива гледка към Адриатическо море. Това атрактивно място е идеално за изграждане на семейна къща или ваканционна вила. В близост има изградена инфраструктура и всички необходими услуги, което осигурява удобство както за постоянно жилище, така и за ваканционен престой.

Тази уникална инвестиционна възможност ще ви позволи да осъществите мечтите си за живот на брега на морето. За повече информация относно възможностите за развитие или други подробности, моля, свържете се с нас.

Земята в Привлас предлага идеалната комбинация от спокойна обстановка и лесен достъп до плажа и други развлекателни дейности. Отличното местоположение и гледката към морето увеличават стойността му не само като постоянен дом, но и като инвестиционен имот за отдаване под наем на туристи. Ако търсите място за построяване на луксозна вила или ваканционен дом, тази земя е правилният избор.

Привлака е живописно рибарско градче и популярна туристическа дестинация, разположена само на 15 минути път с кола от историческия град Задар. Той е разположен на голям пясъчен полуостров между град Нин и остров Вир. Районът е известен с дългите си пясъчни заливи и чистото море, които са идеални за отдих и семейна почивка. Privlaka предлага всички удобства, необходими за комфортен живот - магазини, ресторанти, поща и поликлиника.

Любителите на водните спортове, като ветроходство, сърф или гмуркане, ще оценят отличните условия, които предлага това място. За семеен престой в тиха средиземноморска среда, Privlaka е идеалното място.

Хърватия е една от най-популярните дестинации за покупка на имот на брега на морето благодарение на красивото си адриатическо крайбрежие, стабилния пазар на имоти и благоприятния климат за инвестиции. Райони като Задар и околностите му, включително Привлака, са сред най-търсените места, където недвижимите имоти осигуряват чудесна комбинация от тих живот и потенциал за отдих.

С Mojenemovitostumore предлагаме цялостно и професионално обслужване при покупка на имот в Хърватия. Специализирани сме в луксозни поземлени и крайбрежни имоти, които отговарят на високите изисквания на нашите клиенти. Ще ви помогнем да намерите идеалния имот, който отговаря на вашите нужди, и ще ви осигурим безпроблемен процес на покупка, включително правни консултации.

Ако търсите имот на брега на морето в Хърватия, не се колебайте да се свържете с нас. Готови сме да ви помогнем при избора и покупката на имот според вашите специфични нужди.

изглед към морето
Да
Площ
1000 m2

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00