Пентхаус с изглед към морето - Нова сграда в Свети Филип и Яков

Sveti Filip i Jakov, Хърватия – ID 14594
890,000 €
Площ 177 m2
вид 4+kk
етаж 3/3
Море 600 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба ексклузивен пентхаус в нова сграда в живописния град Свети Филип и Яков, само на 600 м от морето. Този просторен и луксозен апартамент е разположен на втория етаж на жилищна сграда, която има само 5 жилищни единици, а пентхаусът е единственият апартамент на този етаж, което осигурява максимално уединение.

Апартаментът е с обща нетна използваема площ от 160,25 м² и е разпределен в просторна дневна с кухня и трапезария, две спални, родителска спалня със самостоятелна баня, още една баня, практично складово помещение и две покрити тераси със спираща дъха гледка към морето.

Друг голям бонус е просторната покривна тераса с площ 105,50 m², която е достъпна единствено за този апартамент и предлага идеалното място за релаксация, слънчеви бани или барбекю. Пентхаусът разполага и със собствен асансьор, което увеличава комфорта и удобството. Продажбата включва и гараж с площ 24 m² и паркомясто пред сградата. Общата използваема площ е 177,05 m².

Този пентхаус е чудесна инвестиция не само заради местоположението си, но и защото се продава чрез фирма, което означава, че купувачът не трябва да плаща данък за прехвърляне на собственост. Благодарение на близостта си до морето (600 м) и до центъра на града (700 м), той предлага идеалната комбинация от спокойствие и достъпност до всички необходими услуги.

Sveti Filip i Jakov е красив и тих морски курорт на хърватското крайбрежие, който е популярен с чистите си плажове, красивата природа и широката гама от развлекателни дейности. Градът разполага с отлични транспортни връзки, както от континенталната част, така и от морето. Благодарение на местоположението си в близост до Задар, той е и чудесна отправна точка за разглеждане на други туристически забележителности като национални паркове и исторически паметници.

Хърватия е популярна дестинация не само за туристите, но и за инвеститорите в недвижими имоти. Тя предлага стабилен пазар, красива природа и отлични условия за живот или почивка. Много хора избират да закупят имот на брега на морето заради чистите плажове, средиземноморския климат и богатото културно предлагане.

Нашата агенция за недвижими имоти предлага широка гама от имоти на брега на морето в Хърватия. Ние предлагаме цялостно обслужване, включително правни консултации и уреждане на всички необходими документи. Ако търсите луксозен апартамент, вила или възможност за инвестиция в района на Адриатическо море, не се колебайте да се свържете с нас.

Етаж
3
брой етажи
3
вид
4+kk
изглед към морето
Да
Площ
177 m2
използваема площ
160.25 m2
Тераса
105 m2
балкон
Да
гараж
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00