Голяма луксозна еко вила 4+1 с плувен басейн в близост до морето в Протарас

Protaras , Кипър – ID 14719
1,200,000 €
Площ 175 m2
вид 4+1
Море 300 m
Състояние В строеж
Сезон цял година

Разположен в непосредствена близост до девствения национален парк Каво Греко, проектът е нещо повече от резиденция - това е Eco-Lux Living с ангажимент за опазване на околната среда. С визия за запазване на девствената красота на заобикалящата го среда, Alaya се превръща в светилище, което безпроблемно се интегрира в естествения пейзаж и предлага начин на живот, който е едновременно разкошен и екологично отговорен.

Изключителното му местоположение осигурява спиращи дъха гледки към девственото крайбрежие в един от най-известните райони на Кипър.

Това, което отличава проекта, е включването на екологични елементи, водени от визията за устойчивост, и цялостното усещане за хармонично съжителство с природната среда. Архитектурата отразява очарованието на природата, като всяка вила, шедьовър на дизайна, се слива безпроблемно със заобикалящата я среда. Проектът се състои от шест вили Eco-Lux, всяка от които разполага с четири спални, дневна зона с отворен план и плувен басейн.

Комплексът е разположен в живописна местност в близост до морето. Комплексът е заобиколен от отлична инфраструктура: кафенета, ресторанти, магазини, аптеки и банка. Проектът включва изграждането на луксозни вили в минималистичен стил. Всички къщи ще бъдат построени в съответствие с най-високите стандарти за качество, като ще предлагат просторни жилищни площи и красиви, модерни довършителни работи.

Всеки имот ще разполага с грижливо озеленена градина, частен басейн, паркинг и зона за барбекю.

Технически спецификации :

6 единици.

Тип.

Спални: 4

Покрита площ: 169 m²

Енергиен клас: A

Състояние: извън плана

Характеристики :

Гледка към морето

Устойчиви и висококачествени материали

Просторен интериор

Частен безкраен басейн

Вътрешни и външни естествени елементи

Ние се грижим за управлението на имота и отдаването му под наем от А до Я. Можете да разчитате на нас за всички аспекти.

Нашите взаимоотношения не приключват с покупката, а само започват. Вашият екип на MNM.

брой етажи
2
вид
4+1
изглед към морето
Да
Площ
175 m2
площ на парцела
250 m2
използваема площ
145 m2
Тераса
28 m2
Лоджия
Да
гараж
Да
Басейн
Да
застроена площ
170 m2
паркинг
Да
изба
Да
Рецепция
Рецепция
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00