Голяма вила 3+1 на самия плаж

Pafos, Кипър – ID 14490
660,000 €
Площ 150 m2
вид 3+1
Море 100 m
Състояние В строеж
Сезон цял година

Ако търсите имот на брега на морето в Пафос, този проект е правилният избор. Тези уникални имоти на брега на морето в Кипър включват вили с 3, 4 и 5 спални за продажба в Пафос, в непосредствена близост до петзвезден хотел на плажа и до много популярни атракции и съоръжения като туристическата зона на Пафос, яхтеното пристанище и търговския център Kings Avenue.

Вилите предлагат просторни интериори и частни басейни на големи парцели. Техните изискани довършителни работи, спецификации и уникално местоположение дават възможност на елитни купувачи да опитат луксозния кипърски средиземноморски начин на живот. Тези великолепни крайбрежни имоти в Кипър са предопределени да се превърнат в идеалното убежище за всеки собственик на жилище, който желае да изпита върха на средиземноморския живот.

Тази уникална вила с 3 спални се намира в непосредствена близост до петзвезден хотел на плажа и в близост до много от популярните забележителности и съоръжения в Пафос, като туристическата зона на Пафос, яхтеното пристанище и търговския център Kings Avenue. Вилата предлага просторен интериор и екстериор и достъп до общ плувен басейн.

Изисканите довършителни работи, спецификациите и уникалното местоположение предоставят на елитни купувачи възможността да опитат луксозния кипърски средиземноморски начин на живот.

Ние ще се погрижим за всички услуги преди и след продажбата, включително за отдаването на имота под наем.

брой етажи
2
вид
3+1
изглед към морето
Да
Площ
150 m2
площ на парцела
200 m2
използваема площ
125 m2
Тераса
25 m2
гараж
Да
Басейн
Да
застроена площ
166 m2
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00