Модерен апартамент и градина в Гребастица

Grebaštica, Хърватия – ID 14259
147,744 €
Площ 46 m2
вид 2+kk
етаж 1/3
Море 300 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме ви модерен и атрактивен апартамент в тиха част на Гребащице, разположен на партерния етаж на сграда, която в момента се строи.

Този апартамент с площ от 46,17 кв. м е проектиран с акцент върху комфорта и функционалността, като е обърнато специално внимание на детайлите.

Апартаментът се състои от просторна дневна, кухня с трапезария, една спалня, баня, отделна тоалетна и коридор.

Апартаментът разполага с покрита тераса с площ 11,72 m², идеална за релакс, и градина с площ около 15 m², която предлага частно зелено пространство за отдих на чист въздух.

Апартаментът ще бъде оборудван с подово отопление в банята, троен стъклопакет за по-добра топлоизолация, електрически щори, мрежи против насекоми и климатик, осигуряващи максимален комфорт и енергийно ефективен живот.

Има едно паркомясто.

Сградата ще предлага и детска площадка и уреди за упражнения в градината, което е идеално за семейства и всички, които предпочитат активния начин на живот. Апартаментът ще бъде готов за нанасяне до лятото на 2025 г. и се намира само на 300 метра от морето, което позволява бърз и лесен достъп до плажовете.

Гребащица е живописно крайбрежно село, разположено южно от Шибеник, в посока Сплит. То е известно с чистото си море и красивите си чакълести плажове. Хиляди туристи идват тук всяка година през летния сезон, за да се насладят на почивката си в този привлекателен курорт. Гребащица се намира на 15 км южно от Шибеник и на 15 км северно от Примостен. Достъпът до Гребащица е много удобен, тъй като селото се намира директно на магистрала D8.

Ако търсите идеален имот в близост до морето, който да отговаря на вашите изисквания за качество и комфорт, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да ви помогнем да намерите имот според вашите изисквания и желания.

За повече информация и организиране на оглед, моля, свържете се с нас.

Етаж
1
брой етажи
3
вид
2+kk
Площ
46 m2
използваема площ
46 m2
Тераса
11.72 m2
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00