Модерна сглобяема къща в Затон - Нова сграда

Nin, Zaton, Хърватия – ID 13795
289,000 €
Площ 100 m2
вид 3+kk
Море 1 300 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Продава се модерна сглобяема къща в редова конструкция, част от качествена нова сграда в модерен комплекс в Затон. Този новопроектиран комплекс се състои от общо 8 къщи, които се отличават с иновативен и минималистичен стил.

Къщата е разделена на първи и втори етаж. На първия етаж има складово помещение, коридор, баня, кухня с трапезария и дневна и непокрита тераса с площ 20 m². Вътрешни стълби водят до втория етаж, където се намират коридор, баня и две спални.

Общата използваема площ на къщата е 80,68 m².

Къщата се намира на 1,3 км от морето и центъра на Затон.

Трябва да се подчертае, че този имот се продава от фирма, така че купувачът ще си спести разходите за данък върху прехвърлянето на имота.

Къщата е изградена от стоманена конструкция с облицовка knauf и е оборудвана с топлоизолация на фасадата с дебелина 10 см, направена от минерална вата. Подовете са комбинация от плочки и ламинат. Прозорците са изработени от PVC материал с троен стъклопакет, електрически щори и мрежи против комари. За отопление и охлаждане ще бъдат монтирани три климатика, като на приземния етаж и в банята на горния етаж ще бъде монтирано подово електрическо отопление.

Ще има и общ отопляем плувен басейн с площ 32 m², който ще се ползва от 7 къщи, както и външно барбекю. Къщата е с 50-годишна гаранция.

Ако тази оферта не отговаря на вашите нужди, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите друг имот, който да отговаря на вашите специфични изисквания. Широката ни гама включва къщи, апартаменти и квартири на различни места с различни спецификации. Не се колебайте да се свържете с нас и да ни запознаете с идеите си за идеален дом. Заедно ще намерим най-подходящия за вас.

Затон е малко туристическо място, идеално за истинска почивка и релаксация от ежедневния стрес. Разположен е между два исторически града - Нин (2 км) и Задар (12 км). Затон е уникална комбинация от далматинска архитектура, приятен средиземноморски климат, запазена природа, богато културно-историческо наследство и оживена туристическа атмосфера.

Пясъчните плажове, засенчени от вековни борови дървета, са идеални за семейства с деца. Ако търсите спокойствие, кристално чисто море, чиста подводна среда, сянка на борови дървета и незабравими залези, Затон е идеалното място за вашата почивка.

Ако се интересувате от този модерен имот и искате да научите повече, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да ви предоставим допълнителна информация или да организираме оглед.

брой етажи
2
вид
3+kk
Площ
100 m2
площ на парцела
80 m2
използваема площ
80.68 m2
Тераса
Да
Басейн
басейн
застроена площ
50 m2
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00