Обзаведен мансарден апартамент, Биоград на Мору

Biograd na Moru, Хърватия – ID 14530
160,000 €
Площ 62 m2
вид 3+kk
етаж 3/3
Море 700 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба просторен и модерно обзаведен апартамент с чиста използваема площ от 59,31 m², разположен на третия етаж в сграда на атрактивно място в Биоград на Мору. Апартаментът се състои от коридор, складово помещение, две спални (едната със самостоятелна баня), втора баня, кухня с трапезария, дневна и просторна тераса. Благодарение на паркомястото, което принадлежи към апартамента, общата нетна площ се увеличава до 62,41 m².

Апартаментът се намира само на 700 м от морето и на 900 м от центъра на града, което осигурява лесен достъп до плажа и градския живот. Сградата е построена с качествени материали, като тухлената конструкция и подовете с плочки гарантират дълготрайност и лесна поддръжка. PVC прозорците с мрежи против комари и климатиците в дневната и спалнята допринасят за комфорта през цялата година. Сигурността и пожароустойчивите входни врати са допълнителни предимства на този модерен апартамент. Сградата е свързана с пълната инфраструктура.

Биоград на Мору е живописен град, известен с богатата си история, културно наследство и красиви плажове. Стратегическото му местоположение го прави популярна дестинация както за туристи, така и за тези, които търсят постоянно жилище. Близостта на три национални парка - Пакленица, Корнати и Крка, както и на природните паркове Телашчица и езерото Врана, превръща Биоград в идеално място за любителите на природата и дейностите на открито. Градът предлага и големи възможности за морски туризъм и е отличен избор за тези, които желаят спокоен живот край морето с отличен достъп до всички услуги.

Ако търсите възможност за инвестиция или идеален дом на тихо, но добре оборудвано място, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да ви предоставим повече информация и да организираме оглед на този атрактивен апартамент.

Етаж
3
брой етажи
3
вид
3+kk
Площ
62 m2
използваема площ
59.31 m2
Тераса
Да
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00